Foto: Loučovice dostaly bůra od Nové Vsi


Branky


0
Nová Ves se prostřílela do čela tabulky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hned v první minutě

   Dobře připravený loučovický trávník skrápěl mírný déšť. Pověstné štěstí pršelo hostům, kteří se dostali dovedení už v 1. minutě. Po akci na levé straně Pecha s Novákem druhý jmenovaný vyslal centr do vápna na který si naběhl Brožka a šikovně nastavenou placírkou na přední tyči překonal Hüttnera, 0:1. V 17. minutě vyslal Boháč pas za obranu na Holzera jenž odcentroval. Loučovice s notnou dávkou štěstí míč odvrátili alespoň na roh. Ten rozehrál Novák. Domácí míč znovu odvrátili, ale ten se dostal zpět na nohu Nováka, který si navedl balon do středu a z nějakých 20ti metrů utaženou střelou k tyči zvýšil na 0:2. Loučovice se snažili o dlouhé míče na útočníky, ale příliš nebezpeční nebyly. Největší ohrožení hostující brány bylo z přímého kopu ze slibné vzdálenosti, které ke smůle domácích skončilo o kousek nad. Po necelé půl hodině hry Česka prostrčil míč na Nováka jenž z úhlu prověřil pozornost domácího gólmana. Ve zbytku poločasu si hosté dvougólový náskok pohlídali.

Další rychlý gól rozhodl

   Podobně jako v úvodním dějství padl i v tom druhém rychlý gól. Ve 48. minutě zahrávala Nová Ves sporný roh. Loučovice ho zvládly odvrátit, ale následně si pomohly faulem. Následnou standardku rozehrál kapitán Boháč. Domácí gólman míč nesebral a odražený balon Holý s přehledem uklidil do odkryté brány, 0:3. Tímto gólem bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Domácí se sice párkrát ještě dostali na dostřel hostující svatyně, ale Bartizal byl připravený. Skóre změnilo až v 79. minutě kdy Šejba ve středu hřiště poslal balon do běhu Gramanovi jenž lobem překonal Hüttnera, 0:4. V samotném závěru poslal přesnou přihrávku Lexa Novákovi, který tváří v tvář Hüttnerovi zachoval chladnou hlavu, 0:5. Nová Ves se touto výhrou prostřílela o skóre do čela před Trhové Sviny se kterými v příštím kole svede na svém hřišti přímý souboj o první místo. Loučovice počtvrté za sebou nedaly gól a s pouhými dvěma vstřelenými góly v prvních dvou kolech jsou nejméně produktivním týmem.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (hrající trenér domácí): Co dodat, 1. minuta gól, do půle ještě jeden. Téměř nikdo neplnil své povinnosti. Naše útočné snahy končily za polovinou. Druhý poločas to samé hned na začátku branka na 3:0 v podstatě pojistka hostí, kterou potvrdili ještě dvěma góly, my měli dvě střely na branku.... Musíme společně najít motivaci, jak zamakat a začít dělat nějaké výsledky.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): V Loučovicích drobně pršelo. I když bylo hřiště dobře připravené občas to trochu klouzalo. Začali jsme dobře a velmi brzy vedli. Pak jsme se snažili o kombinační hru, ale brzdily nás nepřesnosti. Domácí se snažili o dlouhé míče na rychlé útočníky, ale dařilo se nám jejich snahu eliminovat. Snad jediné nebezpečí pro nás v první půli byl přímák směřující o kousek nad. Po sporném rohu a následné standardce jsme vedli už 3:0 a bylo prakticky po zápase. Ve zbytku jsme si vítězství pohlídali a prostřídali lavičku. Skvělý zápas odehrál Novák jenž pendloval po place, dával pěkné centry a vůbec celkově hrál dobře.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - ROUS Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.