Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Ledenice udolaly bojující Chvalšiny


Branky


7. M. Bez , 84. L. Winkler
0

V souboji sestoupivšího týmu s postupujícím slavili domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   Ještě vloni dělily oba soupeře dvě soutěže. Domácí byli fotbalovější, ale hosté to nahrazovali bojovností. Ledenicím se povedl začátek a poměrně brzy vedly. V 7. minutě zahrával přímák z nějakých snad 40ti metrů Michal Bez. Hostující jinak prakticky bezchybný gólman Cába pumelici, která se odrazila od břevna, které rezonuje možná ještě teď podcenil a trochu kuriózně se míč od jeho zad odrazil do sítě, 1:0. Bojující Chvalšiny se o zakončení pokoušely většinou ještě před vápnem. Ledenice byly nadále nebezpečnější, ale narážely jen na připraveného Cábu. Po půlhodině hry překazil oslavu druhého gólu zdvižený praporek a odpískaný ofsajd. Hosté se lacino nedali a domácí trápili. Přesto do kabin odcházely spokojenější Ledenice za stavu 1:0.

Gólová pojistka až v závěru

   Podobně začalo i druhé dějství. Už po pěti minutách musel vytáhnout dobrý zákrok Cába. Chvalšiny přijely s dvanácti hráči a postupně se to trochu projevilo i na fyzičce hostů. Snaha o kontrolu zápasu domácích se na hřišti o něco více začínala projevovat. Gólově se to ovšem do zápasu promítlo až v 84. minutě kdy si Kadlec posunul míč ve středu hřiště a průnikovou přihrávkou vybídl Winklera jenž zakončil pod padajícího brankáře hostů, 2:0. O pár chvil později zahrávali domácí přímák ze zajímavé pozice. Cába si ovšem počínal výborně a povedený pokus zlikvidoval.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Byl to hrozně těžký, nervózní zápas a musím uznat, že soupeř bojoval a kousal. Herně to možná nebylo na B třídu. Podařilo se nám dát brzký a šťastný gól. Snaha o režii zápasu se příliš nedařila. Druhý gól, který přišel prakticky až v závěru nás uklidnil. Kadlec je nadstandartem soutěže a takovéhle dobré výkony se od něj očekávají. Pavlík hraje také ve velké formě.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): První poločas se nesl v duchu nepřesností na obou stranách. Podcenění střely znamenalo vedení domácích. My jsme hrozili spíš zpoza vápna. Druhá půle už byla mírně v režii domácích. Ve druhé půli zahrozil prakticky jen Fic a po něm Fučík, ale k zakončení se neprodrali.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Katolický Slavomír - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.