FOTO: Nová Ves si vyšlápla na Frymburk


Branky


0
Nová Ves slaví první domácí výhru nad dosud vedoucím Frymburkem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení a dvě nucené střídání

   Po dvou kolech zatím jediný 100% úspěšný tým Frymburk zavítal na hřiště nováčka soutěže z Nové Vsi. Ta coby postoupivší tým se čtyřmi body zatím odmítá boj o záchranu. Úvodních cca 20 minut patřilo hostům, kteří se snažili kombinovat a domácí příliš nepouštěli do hry. Pak přece jen Nová Ves zabrala a byl z toho vedoucí gól. Po ubráněné standardce Frymburku ve 31. minutě se domácí dostali do brejku. Procházka dostal přihrávku uličkou, udělal kličku Wudymu a z úhlu trefil opuštěnou bránu, 1:0. Zbytek poločasu přinesl Nové Vsi jen komplikace. Nedlouho po vedoucím gólu musel se zlomenou rukou střídat Janovský. Pět minut před odchodem do kabin musel pro zranění kolene střídat další domácí hráč s příznačným jménem Češka. Poločas tak domácí vyhráli těsně 1:0, ale přišli o dva své střední záložníky v základu.

Brzké vyrovnání a emotivní závěr

   Frymburk odehrál dobrý zápas a odměnou mu bylo vyrovnání v 50. minutě. Matúš dostal kolmici do křídla a z boku se pokusil prostřelit Bartizala, jenž střelu vyrazil jen k hostujícímu útočníkovi pod nohy a bylo to 1:1. Vedení na stranu domácích vrátil po další čtvrt hodině hry znovu Procházka, který zboku bombou propálil Wudyho, 2:1. V 79. minutě se rybičkou po míči vrhl hlavičkující Janeček a Nová Ves vedla 3:1. Pět minut před koncem základní hrací doby se střídající Kohout ostře obul do Mertla a mohl být rád za žlutou. Ve zbytku zápasu se nejen žlutilo a plály emoce, ale padl i gól. V 87. minutě centr na zadní tyč hlavou přes celou bránu vrátil Pech a Šejba si mohl vybrat kam balon umístit, 4:1. Nováček z okresu si tak připsal první domácí výhru a po třech kolech má se sedmi body dobré vyhlídky. Naopak Frymburk poprvé o body přišel. 


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Nějakých 20 minut byli lepší hosté, jež se snažili kombinovat a nepouštěli nás příliš do hry. Pak jsme hru vyrovnali, ale po vedoucím gólu se museli vypořádat s dvěma střídáními. Ve druhé půli už jsme byli lepší a krom gólu soupeři nic nedovolili. Naopak nám ještě nebyl uznán gól pro ofsajd. V závěru se po našem zbytečném faulu hra kouskovala a dohrávalo se v emocích. Hráčem zápasu bych zvolil Procházku, který nám minule chyběl a teď dvěma góly rozhodl.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Nemuseli jsme prohrát vůbec, takže takhle vysokou porážku si nezasloužíme. V prvním poločase jsme z jediného útoku dostali gól. Ty jsme dostaly po našich chybách. Někdy od 70. minuty bylo po fotbale, když zaúřadoval rozhodčí a hra byla rozháraná na obou stranách. Zápas jsme si prohráli sami nebyl to soupeř, který by nás přehrál. Fotbal je prostě někdy krutý.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.