4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.3

Jídlo

9.3

Hrací plocha

9.3

Zázemí

7.7

Další galapředstavení Nebeského


0

Nová Včelnice už je jistým podzimním mistrem a její úspěšné tažení 1.A třídou stále nemá konce. V posledním podzimním kole si domácí poradili s Novou Bystřicí a opět o sobě nechal výrazně slyšet Tomáš Nebeský...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mareš dostal domácí do vedení

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný a soupeři se postupně oťukávali. Oba týmy se svou trpělivou hrou dokázaly dostávat do slibných brankových příležitostí, které však zůstávaly delší dobu nevyužity. Domácí stejně tak jako hosté mohli jít do vedení, ale proti byly vždy pozorné obrany.

 

Jako první se nakonec přeci jen mohli radovat domácí fotbalisté, které ve 27. minutě svou trefou rozradostnil Mareš, 1:0. Tento gól dodal domácím ještě více klidu na kopačky a ti tak začali pomalu přibírat otěže zápasu do svých rukou. Hosté se ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky snažili o vyrovnání, což se jim však do poločasové přestávky nepodařilo.

Nebeský si otevřel střelnici

Do druhého poločasu nastoupili domácí opravdu úderně a během několika minut prakticky rozhodli o osudu utkání. V 50. minutě se poprvé o slovo přihlásil Nebeský, který tak poslal svůj tým do dvoubrankového vedení a otevřel si svůj gólový účet, 2:0.

 

Netrvalo dlouho a Nebeský zaúřadoval znovu, když v 55. minutě svou druhou trefou v utkání zvyšoval již na rozdíl tří branek. S výhodou pohodlného vedení na své straně se již domácí nemuseli nikam hnát a zápas v poklidu dohrávali. Hosté se snažili o snížení, které by pro ně vykřesalo alespoň malou jiskřičku naděje na nějaký ten bodový zisk, gólově se jim však prosadit nedařilo. Definitivní podobu výsledku zápasu dal v 68. minutě kanonýr Nebeský, který z pokutového kopu završil svůj již několikátý hattrick, 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Chtěli jsme zápas udržet v napětí, ale podařilo se nám to jen první půli. To se nám docela dařilo dostávat se do zajímavých situací před domácí brankou a měli jsme určitě tři situace, kdy jsme mohli dát gól, ale nepodařilo se. Domácí byli od začátku nebezpečnější, v první půli jsme však inkasovali pouze jednou. Na začátku druhé půle jsme dostali rychlé dva góly a pak už se to relativně v klidu dohrálo. Měli jsme ještě možnosti alespoň na čestný úspěch, avšak bez efektu. Výkon nebyl úplně špatný, zkusíme na to navázat na Čtyřech Dvorech a třeba se nám podaří bodovat.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.