2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Maruška zazářil hattrickem


Branky


7. T. Maruška , 18. P. Hájek (p.) , 33. P. Daněk , 65. T. Maruška (p.) , 88. T. Maruška
0

V utkání mezi Novou Bystřicí a Veselím se diváci dočkali celkem sedmi branek, dvou pokutových kopů a hattricku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový nástup Veselí

Hostům z Veselí se vstup do utkání opravdu vydařil, když se hned v 7. minutě ujali vedení po brance Marušky, 0:1. Netrvalo dlouho a skóre zápasu se měnilo znovu, a to v 18. miutě, kdy nařízený pokutový kop proměnil Hájek, 0:2. Tím však hosté v první pětačtyřicetiminutovce ještě nekončili.

 

Ve 33. minutě se o slovo přihlásil Daněk a poslal tak svůj tým utěšenou střelou ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů již do tříbrankového trháku, 0:3. Domácí byli nástupem soupeře poněkud zaskočeni, ale ve 41. minutě o sobě také dali gólově vědět, když na 1:3 snižoval z přímého kopu Frühauf. Za tohoto stavu odcházela obě mužstva o poločasové přestávce do šaten. 

Hosté si své vedení vzít nenechali

Diváci nabaženi gólovými hody si museli ve druhém dějství na další trefu počkat do 65. minuty, kdy zvyšoval na 1:4 hostující Maruška, který se tak podruhé zapsal na střeleckou listinu. Dvě minuty na to domácí dokázali opět snížit na rozdíl dvou branek, když i oni dostali výhodu zahrávání pokutového kopu, ke kterému se postavil střelec prvního gólu domácích Frühauf a proměnil, 2:4.

 

Hosté ve zbývajících minutách zápasu kontrolovali své dvoubrankové vedení a definitivní podobu výsledku utkání dal v 88. minutě střelec Maruška, který tak zkompletoval hattrick, 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Za Veselí přijel Tomáš Maruška a zahrál skvěle. Nám pár hráčů chybělo, v čele s gólmanem, a to se mi zdá jako nejdůležitější faktor tohoto utkání. Vašek Kovanda nám pomohl, speciálně ve druhé půli, kdy měli hosté dost prostoru pro útočení, ukázal svou kvalitu, ale chvilku mu trvalo, než se zahřál. Celkově byli hosté fotbalovější, my jsme nebyli moc nebezpeční směrem dopředu, když naše góly padly z přímého kopu a penalty, vždy byl úspěšným střelcem David Frühauf. Tým se snažil, bojoval, ale tentokrát to na soupeře nestačilo.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý: V tomto utkání se nám podařilo vypracovat poměrně dost brankových příležitostí. Skóre si myslím mohlo být vyšší, hodně brejků vychytal domácí golman. Ve hře dopředu jsme ale byli velmi aktivní. Dobrý výkon podal Patrik Hájek a Petr Daněk - každý z nich skóroval, kdy gól druhého z nich ze vzdálenosti 25 metrů stál za to. Do sestavy se vrátil Tomáš Maruška, který byl v ofenzivě také velmi aktivní a zkompletoval hatrick. Bohužel se nám nepodařilo navázat na nulu vzadu. První gól jsme dostali po dobře kopnutém přímém kopu, druhý pak z penalty. Myslím, že se na obou stranách kopaly velice přísně posouzené penalty, nicméně vývoj zápasu to nijak neovlivnilo.



Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] (77. T. Frejlach [-] ) , T. Maruška [-] , P. Hájek [-] , P. Kolář [-] (82. T. Ardamica [-] ) , J. Lukáš [-] , D. Klestil [-] (63. R. Pícha [-] ) , D. Karták [-] , M. Bečvář [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 52. J. Lukáš .
Hráči zápasu: P. Daněk , T. Maruška .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - VÍTEK Miroslav, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.