1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Bystřice urvala tři body v samotném závěru


Branky


0

Nováček z Nové Bystřice tentokrát na svém hřišti přivítal celek Hrdějovic. Přihlížející diváci si museli na první a zároveň jedený gól zápasu počkat až do poslední desetiminutovky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani na jedné straně se skóre neměnilo

O něco lepší vstup do utkání zaznamenali domácí fotbalisté, kteří byli od úvodních minut velmi aktivní, čímž si dokázali vypracovat mírnou územní převahu nad svým soupeřem z Hrdějovic. Díky tomu se Bystřice dostala i do několika slibných šancí, z nichž asi největší měl Schmidt, ale ani on hrdějovického brankáře Spěváka překonat nedokázal.

 

Postupem času se hra vyrovnala a začali hrozit také hosté, ale ani jejich ofenzívní snahy k vytouženému gólu nevedly a tak o poločasové přestávce svítil na ukazateli skóre stejný stav, jakým zápas začal, 0:0.

Havel rozhodl

Ve druhém poločase se na hřišti bojovalo o každý míč, ani jeden z týmů se nechtěl dopustit chyby, která by mohla poslat soupeře do vedení a příliš šancí ani na jedné straně hřiště k vidění nebylo.

 

Když už vše nasvědčovalo tomu, že zápas spěje do remízového konce a diváci se gólu nedočkají, přihlásil se v 85. minutě o slovo střelec domácích Havel a svou trefou rozradostnil spoluhráče i bystřické fanoušky, 1:0.

 

Hostům již příliš času na vyrovnání nezbývalo a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra mohli slavit domácí vydřené tři body. Uvidíme, jak si oba týmy povedou v příštím kole, kdy na Novou Bystřici čeká nebezpečné Veselí a Hrdějovice na svém hřišti přivítají jedenáctku Větřní.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Tentokrát jsme začali dobře, aktivně, prvních patnáct minut byli v tlaku a měli nějaké možnosti, největší asi Schmidt, ale gól se mu dát nepodařil. Pak se hra vyrovnala, dobré šance měli i hosté, ale naštěstí je nevyřešili dobře. Druhá půle byla spíše boj bez velkých šancí. V 85. minutě se nám povedla hezká akce Frühauf, Podolský a zakončující Havel, a tím jsme v remízovém zápase urvali tři body. Teď máme doma Veselí a pak do Včelnice, pokusíme se překvapit, ale hodně bude záležet na tom, jak se nám podaří skrz zranění a zaměstnání poskládat sestavu.




Sestavy



TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , J. Turek [-] , M. Mrkos [-] , J. Pimpara [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Ridvan [-] (85. M. Nálevka [-] ) , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , P. Pimienta [-]

ŽK: 88. P. Kukačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - FORMÁNEK Luboš, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.