0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice si na své konto připsala další cenný skalp


Branky


0

Jako dobře namazaný stroj prozatím působí nováček soutěže Nová Včelnice. Tento víkend si odvezla všechny tři body z Roudného...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V sobotním odpoledni se na stadionu v Roudném utkala dvě mladá, ale současně velmi kvalitní  mužstva, když místní rezerva přivítala nováčka soutěže Novou Včelnici, která se aktuálně vyhřívá na prvním místě tabulky.

 

O něco lepší vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří byli zhruba prvních dvacet minut lepším týmem, zatlačili svého soupeře, ale bohužel pro ně, toho nedokázali využít ke vstřelení branky. Následně hosté hru vyrovnali a k vidění byl pohledný fotbal z obou stran.

 

Nová Včelnice si dokázala v průběhu první pětačtyřicetiminutovky vypracovat několik slibných šancí, ale i ty zůstaly nevyužity. Do šaten se tak týmy rozcházely za stále nerozhodného bezbrankového stavu 0:0.

Hosté dvakrát udeřili

Ani ve druhém poločase se obraz hry nijak výrazně nelišil od dějství prvního. Bojovalo se o každý centimetr hřiště. Hosté potvrzovali svou aktuální formu a po celé utkání byli pro svého soupeře nebezpeční.

 

V 61. minutě nedokázala domácí obrana uhlídat střelce Nebeského a ten poslal svůj tým do jednobrankového vedení, 0:1. Roudenští dobře věděli, že ještě zdaleka není nic ztraceno a jeden gól je může vrátit zpět do hry. Ten se jim však nedařilo vstřelit a minuty pro ně rychle utíkaly.

 

Ještě hůř bylo v 83. minutě, kdy ke střele ze střední vzdálenosti natáhl Pacholík a míč se podruhé zatřepetal v síti, 0:2. V tuto chvíli již bylo o osudu utkání rozhodnutu. Hosté si své dvoubrankové vedení pohlídali a zaslouženě si odvezli domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Přijel k nám první tým tabulky a musím uznat, že na tomto místě je naprosto zaslouženě. Nová Včelnice u nás odehrála zápas, jako nikdo z předchozích soupeřů. My jsme měli velké štěstí při šancích hostů a zároveň nás podržel i brankář Koranda. Dvě naše šance jsme bohužel neproměnili, ale soupeř měl ještě tak tři až čtyři stoprocentní gólové příležitosti. My jsme bohužel nestačili a Včelnice vyhrála zcela zaslouženě, i když se opět opakovaly naše hrubé chyby. Kluci bojovali a snažili se, ale to bohužel nestačilo. Pozitivem na utkání jsou výkony mladíků Otepky a Collina.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Hráli jsme s velice kvalitním soupeřem. Kromě prvních patnácti až dvaceti minut, kdy hrál soupeř velice dobře, nás dostali domácí pod tlak. Z toho jsme se ale dokázali dostat a během zápasu jsme si vytvořili spoustu šancí. Nakonec jsme vyhráli 0:2, což je pro nás z Roudného velice dobrý výsledek, i když skóre mohlo být vyšší. Myslím, že se zatím jednalo spolu s Veselím o nejtěžšího soupeře. V sestavě mají mladé kluky jako my. Nám se nepodařilo proměnit několik šancí. Soupeř měl během celého utkání asi jednu gólovou šanci, kterou neproměnil. Měli jsme celkově o něco více ze hry a asi jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Strapáč [-] , J. Stegbauer [-] , M. Otepka [-] , R. Kokeš [-] (74. J. Vopelka [-] ) , F. Řehák [-] , D. Samek [-] (82. M. Lerch [-] ) , M. Štěpánek [-] , F. Vávra [-] (85. V. Vacek [-] ) , A. Trejbal [-] (52. D. Collin [-] ) , P. Turek [-]


ŽK: 12. F. Vávra , 38. P. Turek , 43. D. Samek , 66. R. Kokeš . ČK: 55. P. Turek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - REITINGER Jiří, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.