L. Kuruc 22. (vl.)
1:4
(1:4)
5. T. Choutka
12. M. Plocek
30. A. Novák (p.)
37. A. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva se rozjela!


Branky


22. L. Kuruc (vl.) - 5. T. Choutka , 12. M. Plocek , 30. A. Novák (p.) , 37. A. Novák (p.)
0

Po nervózním vstupu do sezóny to vypadá, že českobudějovická Lokomotiva začíná přitápět pod kotlem, tentokrát si doma vyšlápla na nováčka z Nové Bystřice...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Domácí nastoupili do utkání opravdu s chutí a velmi aktivně. Již v 5. minutě se ujali vedení, když po přihrávce Navrátila uklidil míč do sítě Choutka, 1:0. Ani po vedoucí brance domácí nepolevili a snažili se své vedení, co nejrychleji ještě navýšit.

 

To se jim povedlo ve 12. minutě, když přidali gól na 2:0, v němž měl opět prsty Choutka, který se tentokrát pasoval do role asistenta a přihrávkou před odkrytou bránu vyzval ke skórování Plocka, který nepohrdl. Následně se o slovo přihlásili také hosté, kteří se ve 22. minutě dočkali snížení, když si míč po rohovém kopu smolně srazil za svá záda domácí brankář Kuruc, 2:1.

 

Nicméně Lokomotiva nechtěla ponechat nic náhodě a stále se hnala do útoku. Odměnou jí byly dva pokutové kopy. Oba dva úspěšně proměnil Novák, a to ve 30. a 37. minutě. Do velké šance se také dostali hosté, když se po nepřesvědčivém zákroku domácí obrany řítil sám na brankáře Kuruce jeden z útočníků, ale jednička v domácí brance si dokázala poradit. Ještě před poločasovou přestávkou tedy svítil na ukazateli skóre pro hosty nepříjemný výsledek 4:1.

Domácí kontrolovali své vedení

Díky komfortnímu tříbrankovému vedení se již domácí nemuseli ve druhé pětačtyřicetiminutovce nikam hnát a stačilo jim v poklidu kontrolovat výsledek utkání, což se jim také dařilo. Diváky mohlo jen mrzet, že zápas ve druhém dějství již neměl tempo jako v půli první.

 

Hosté nic nevzdávali a snažili se o snížení, které by vykřesalo alespoň nepatrnou jiskru naděje, ale jejich útočné snahy povětšinou končily na pozorné domácí obraně. Ani na jedné straně se již nakonec skóre neměnilo a domácí tak mohli po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu slavit důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Zdeněk Steklý (předseda): Utkání jsem neviděl, ale co jsem slyšel, tak jsme nebyli dost dobří, abychom bodovali, to je to nejzásadnější. Dostali jsme brzy dva góly, ale pak dokázali snížit. Trochu člověka zamrzí, že první gól byl z takového ofsajdu, že domácím hráčům chvíli trvalo, než se začali radovat. Do půle jsme inkasovali třetí a čtvrtý gól, oba z penalty. Neviděl jsem, ale o jedné by se prý dalo dlouze diskutovat. Každopádně domácím by k výhře stačila i jedna. Teď hrajeme dvakrát doma a budeme se snažit o výhru.

TJ Lokomotiva ČB
Tomáš Choutka (hráč): Domácí nastoupili do utkání s vědomím, že musí naplno bodovat, aby se dostali ze sestupových příček. Tomu odpovídala i jejich aktivita v úvodu zápasu, která přinesla své ovoce již v 5. minutě, kdy po přihrávce Navrátila uklízel míč k tyči Choutka. Lokomotiva se i nadále tlačila do útoku a výsledkem bylo navýšení vedení na 2:0, když Choutka trochu se štěstím dostal na dvakrát svou přihrávku před odkrytou bránu, kde si s míčem již poradil Plocek. Hostujícímu týmu se ale přeci jen podařilo snížit, když po rohovém kopu si gólman Kuruc nešťastně srazil míč za vlastní záda. Domácí ale při svém tažení za třemi body nijak nepolevili a jejich útočné výpady hosté dvakrát zastavili až za cenu pokutového kopu. K penaltě se v obou případech postavil Novák, a i když si na druhou z nich hostující gólman alespoň sáhl, tak obě skončili za jeho zády a stav byl již ve 37. minutě 4:1. Do konce poločasu měli ještě jednu velkou šanci hosté, když po chybném zákroku domácí obrany se sám na branku řítil hostující útočník, ale Kuruc si s jeho šancí poradil. Druhý poločas už zdaleka neměl takové tempo jako ten první. Domácí ve své aktivitě polevili, svůj náskok si pouze hlídali a žádný gól již nepřidali. Hosté pak už pravděpodobně neměli dostatek sil na to, aby zápas zvrátili a tak se již skóre neměnilo a domácí Lokomotiva zaslouženě získala tři body.



Sestavy



TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - M. Sudek [-] (83. J. Leština [-] ) , P. Kamiš [-] , A. Novák [-] , F. Navrátil [-] (73. S. Havel [-] ) , D. Kocar [-] , J. Květoun [-] (79. L. Nebor [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Plocek [-] (68. D. Hostek [-] ) , P. Křiváček [-]

ŽK: 60. T. Choutka .
Hráči zápasu: M. Plocek , A. Novák , T. Choutka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Roman - ALBERT Karel, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.