8:3
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Včelnice rozhodně Hradec nešetřila!


0

Nová Včelnice se i díky vysoké výhře nad rezervou Jindřichova Hradce vyhoupla do čela tabulky...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelnice potvrdila roli favorita

V uplynulém kole se ve Včelnici střetly týmy z opačných konců tabulky. Zatímco domácí, i přesto, že jsou nováčkem soutěže, zatím válí a drží se na čele, tak hostům se příliš bodově nedaří. Nutno však podotknout, že mají velmi mladý a zároveň perspektivní tým. Domácí do zápasu nastoupili zostra a hned od úvodních minut bylo jasné, kdo je na hřišti doma.

 

Netrvalo to dlouho a Včelnice se ujala vedení. O to se ve 14. minutě postaral Petráš a otevřel tak svůj gólový účet. Ačkoliv měli domácí častěji míč na svých kopačkách a dokázali si vytvářet slibné šance, tak na druhý gól si museli diváci počkat až do 32. minuty, kdy proměnil nařízený pokutový kop Bednář, 2:0.

 

Sotva stačili hosté vylovit míč ze sítě, prohrávali již o tři branky, jelikož ve 33. minutě se o slovo přihlásil i střelec Nebeský, 3:0. Tím však domácí v prvním poločase nekončili. Ještě před poločasovou přestávkou stačil zvýšit na 4:0 znovu Petráš.

Hradec pouze korigoval

Pohodlné čtyřgólové vedení domácí možná poněkud ukolébalo, toho využili hosté a zásluhou Filipa Votavy dokázali v 50. minutě snížit na 4:1. Poté však opět Včelnice přitopila pod kotlem a v 53. minutě již opět vedla rozdílem čtyř branek, když se podruhé na střeleckou listinu zapsal Nebeský, 5:1.

 

A znovu se opakoval scénář z prvního poločasu. Během pouhé jedné minuty dokázali domácí přidat další gól, kterým v 54. minutě Petráš zkompletoval svůj hattrick, 6:1. V 76. minutě se připomněli také hosté z Jindřichova Hradce, kterému se díky Králíčkovi podařilo korigovat na 6:2.

 

Gólová smršť pokračovala a domácí ihned po rozehrávce opět slavili, v 77. minutě se trefil Didek, 7:2. Na 8:2 z pohledu Nové Včelnice zvyšoval symbolicky v 82. minutě Pacholík. Poslední slovo v utkání měli nakonec přeci jen hosté, kteří v samotném závěru proměnili nařízený pokutový kop a Filip Votava tak uzavřel skóre zápasu na konečných 8:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Soupeř se nachází na opačné straně tabulky, než my, ale stále se jedná o derby, takže se možná očekávalo, že zápas bude trochu vyhrocený, což se nakonec nepotvrdilo. Hosté přijeli s mladým týmem stejně jako my, takže bylo jasné, že se bude hrát běhavý fotbal. Podle zpráv z Bystřice jsme věděli, že Hradec hraje dobrý fotbal, takže jsme si chtěli dát hlavně pozor na začátek. Do utkání jsme šli rozhodně s tím, že chceme doma vyhrát, což se nám začalo dařit, když jsme v prvním poločase vstřelili čtyři branky. Vytvářeli jsme si šance a dá se říct, že soupeř za první poločas gólovou příležitost neměl. Nám se ty naše oproti některým předchozím zápasům dařilo proměňovat. Celý tým hrál velice agilně. Velmi dobře hrál Petráš, autor tří gólů. Dvakrát se trefil Nebeský. Myslím, že se tabulkově potvrdilo to, jak měl zápas asi vypadat. Jediné co mě mrzí, je fakt, že když už jsme vedli vysokým rozdílem, tak jsme možná trochu polevili a dostali trochu laciný gól. Okamžitě jsme měli ale spoustu dalších šancí. Celkově se hrál pohledný fotbal. Myslím, že jsme soupeře jasně přehráli, a to nechci snižovat jeho kvalitu, hosté se snažili a hráli dobře, jen mi z jejich strany chyběla větší chuť po vítězství a bojovnost.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - IZUGRAFOV Svyatoslav, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.