3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Bystřice doma za tři body


0

Fotbalisté Nové Bystřice slavili tři body, které získali v duelu s rezervou Jindřichova Hradce.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepší na míči, domácí produtivnější

Jindřichohradečtí fotbalisté nastoupili do zápasu velmi aktivně a s chutí. Díky tomu měli také míč častěji na svých kopačkách a předváděli pohledný kombinační fotbal, kterým svého soupeře přehrávali. Svůj tlak však hosté dokázali přetavit jen ve dvě gólové šance, se kterými si dokázal dobře poradit domácí gólman Prinz a podržel tak svůj tým nad vodou.

 

Domácím vázla kombinace, ale i přesto se v první pětačtyřicetiminutovce dokázali zmocnit vedení, když svůj dravý průnik dokázal v úvodní branku zápasu proměnit ve 25. minutě Kapias, 1:0. Následně domácí ještě dvakrát orazítkovali břevno za zády hostujícího brankáře Cettla.

 

Hosté již v prvním poločase na gól svého soupeře odpovědět nedokázali a domácí si tak do šaten odnášeli těsné jednobrankové vedení.

Standardní situace silnou zbraní domácích

Scénář druhé půle se nijak výrazně nelišil od poločasu prvního. Hosté i přes nepříznivé manko ve skóre nic nevzdávali a stále se snažili o kombinační fotbal, kterým svého soupeře přehrávali. Co však domácím chybělo v kombinaci, dokázali vynahradit při standardních situacích, díky nimž se dostali dvakrát do dvoubrankového trháku.

 

Nejprve se v 70. minutě opravdu parádně trefil Havel, 2:0. Následně dokázali hosté v 73. minutě zásluhou Stejskala snížit opět na rozdíl jedné branky, 2:1. Ale o tři minuty později domácí svému soupeři opět odskočili, když druhý přímý kop dokázal zužitkovat Frühauf a dodal tak svým spoluhráčům potřebný klid na kopačky do závěrečných minut utkání, ve kterých si již Nová Bystřice své vedení pohlídala a nedopustila žádné drama.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zděněk Steklý (předseda): Bylo to vydřené vítězství. Hradec hrál dobře, držel balon, roztahoval si to do stran a přehrával nás. Do vyložených šancí se ale soupeř moc nedostával, největší skvěle vychytal nadvakrát Prinz. My jsme se nemohli dostat do kombinace, přesto jsme v první půli šli do vedení, když se do šance prodral Kapias a dokázal zakončit. K tomu jsme ještě 2x trefili břevno. Druhá půle měla stejný průběh, s tím, že jsme si pomohli standardkami, když se nejprve fantasticky trefil Havel. Hradečtí nám chvíli na to snížili, když jsme si nepohlídali centrovaný míč, ale klid do koncovky nám obratem zajistil Frühauf, který také využil trestňák a krásně poslal míč za záda gólmana. Celý zápas orámovala rozlučka manželů Jesenských, kteří opouští bydlení ve fotbalovém areálu, tak jsme velmi rádi, že jsme jim za dlouholetou práci pro fotbal, dokázali poděkovat i těmito třemi body.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.