0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice podruhé za sebou vyšly doma bodově naprázdno


0

Ani ve druhém domácím utkání v řadě nedokázali nemaničtí fotbalisté bodovat, tentokrát si na ně vyšlápla Nová Včelnice.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se bleskově ujali vedení

Hosté z Nové Včelnice na nic nečekali a do zápasu nastoupili opravdu zostra, když se hned ve druhé minutě ujali vedení 0:1. Celá gólová akce začala dobrým napadáním domácí obrany, díky němuž donutil Nebeský s Petrášem nemanického obránce k nepřesné malé domů, kterou před gólmanem stihl vypíchnout Blažek a míč se zastavil až v síti.

 

Celkově byli v průběhu první pětačtyřicetiminutovky nebezpečnější hosté, kteří si vypracovali zhruba ještě další tři slibné příležitosti k navýšení skóre, ale ani jednu z nich se jim již proměnit nepodařilo. Ačkoli domácí nehráli špatně, tak se do žádného vážnějšího zakončení nedostali a o poločasové přestávce si tak hosté odnášeli do šaten těsné jednobrankové vedení.

Dvakrát se prosadil Nebeský

Hosté provedli o poločasové přestávce pár změn v sestavě, ale obraz hry se nijak výrazně nezměnil. Stále to byla Nová Včelnice, kdo měl režii zápasu ve svých rukách a v 59. minutě přišla odměna v podobě druhé branky, o kterou se střelou z hranice velkého vápna postaral Nebeský, 0:2.

 

Následně poslali hosté do zápasu i zbylé hráče z lavičky. V poslední desetiminutovce utkání přidali fotbalisté Včelnice pojistku v podobě třetí branky, jejímž autorem byl opět střelec Nebeský, který se po přihrávce Pacholíka zbavil kličkou i domácího brankáře a bez problémů poslal míč do sítě, 0:3.

 

Koncovku zápasu si již hosté bez větších potíží pohlídali. Domácí nejvíce zahrozili nebezpečnou střelou, kterou však k jejich smůle vyhlavičkoval pozorný Blažek z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Hned ve druhé minutě jsme se ujali vedení, kdy šel do tlaku na obránce Nebeský s Petrášem, obránce hostí donutili k přihrávce gólmanovi, který si s míčem nevěděl rady a než stačil nějak zareagovat, tak míč na dlouhou nohu píchl do sítě Ondra Blažek, který se vysunul až z pozice stopera. V prvním poločase jsme si vytvořili přibližně tři, čtyři gólové šance, které jsme měli proměnit a mohli jsme v klidu vést tři až čtyři nula. Soupeř si skoro žádné šance nevytvořil, ačkoliv nehrál špatně, ale dá se říci, že prakticky celý první poločas jsme měli ve své režii jak fotbalově, tak i na gólové šance. Do druhého poločasu jsme provedli pár změn v sestavě a během zhruba patnácti minut jsme zvýšili na Nebeským na 2:0, kdy jsme opět vytvořili tlak na obranu domácích, ta zazmatkovala a Nebeský zvyšoval z vápna. Poté šli do zápasu i ostatní kluci z lavičky. Z několika šancí, které jsme měli, zvýšil na 3:0 znovu Nebeský, když ho zpětnou přihrávkou oslovil Pacholík, Nebeský si posadil kličkou brankáře na zadek a dával do prázdné brány. Myslím, že jsme měli takřka celý zápas ve své režii, zahráli si všichni kluci, měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili, soupeř měl asi dvě, kdy jednou vyhlavičkoval míč z brankové čáry, ale i kdyby nezasáhl, tak se domnívám, že by měl míč brankář Holický. Myslím, že vítězství je zasloužené, jsem rád, že jsme udrželi čisté konto a rád jsem i kvůli divákům, kteří za námi jezdí na každý venkovní zápas



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jevčák Martin - NOVOTNÝ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.