3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí na vítězné vlně!


Branky


0

Další tříbodový skalp si na své konto připsali fotbalisté Veselí nad Lužnicí, tentokrát ze svého hřišti vyprovodili s porážkou Planou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

V sobotním parném odpoledni přivítalo Veselí nad Lužnicí na svém hřišti dalšího nováčka soutěže, kterým byla Planá. Do zápasu lépe vstoupili domácí fotbalisté, kteří se poměrně brzy ujali vedení, když ve 13. minutě otevřel skóre kanonýr Lokomotivy Tomáš Frejlach, 1:0.

 

Hosté byli po úvodní brance ještě více zaskočeni a nedařilo se jim dostat do hry. Domácí hlídali své jednobrankové vedení, které se jim nakonec ještě v prvním poločase podařilo navýšit, když se ve 36. minutě prosadil, kdo jiný, než opět Tomáš Frejlach, který tak zaznamenal již celkově svou osmou branku v probíhající sezóně a prozatím okupuje první místo v tabulce střelců.

 

Výsledek 2:0 vydržel na ukazateli skóre až do konce první pětačtyřicetiminutovky, takže o poločasové přestávce odcházeli do šaten jednoznačně spokojenější domácí.

Hosté míč do sítě nedostali

Ve druhém poločase se již domácí fotbalisté nemuseli nikam hnát, jelikož měli na své straně dvoubrankové vedení, které si dokázali vypracovat v průběhu první půle. Hosté se snažili o vstřelení gólu, který by je alespoň vrátil do hry a dal naději na nějaký bodový zisk, ale opravdu neměli svůj den a nic se jim nedařilo.

 

Naproti tomu hosté v 61. minutě přidali pojistku v podobě třetího gólu, o který se postaral Jindřich Lukáš, a vzhledem k produktivitě hostí bylo o již o osudu utkání rozhodnuto.

 

Domácí mohli ve zbývajících minutách zápasu své vedení ještě navýšit, ale v zakončení si již nepočínali tak spolehlivě jako v předchozích šancích, a i proto se už diváci další branky nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Zápas se odehrál za úmorného vedra, čemuž asi odpovídalo nasazení obou týmů. Všechny góly padly po chybách a nedůrazu hostů, mohlo jich být daleko více, kdybychom byli produktivnější a dokázali vše proměnit. Jinak hosté se do žádné šance ani nedostali.

SK Planá
Jan Pintér (hráč): Utkání nás nezastihlo v optimálním rozpoložení a výsledek podle toho také dopadl. Veselí je podle mě více než hratelný soupeř, ale z naší strany tentokrát prostě na víc nebylo! Škoda jen, že jsme soupeři všechny tři góly nabídli prakticky sami. Ale takový už je fotbal. Musíme se ze dvou hořkých porážek oklepat a jít dál. Teď nás čeká nováček z Nové Včelnici, který vyhrál v Nemanicích, z čehož vyplývá, že před námi není vůbec nic jednoduchého! Budeme se muset dát přes týden dohromady a v sobotu budeme muset na hřišti pro výhru udělat maximum!



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (80. M. Bečvář [-] ) , P. Hájek [-] (46. P. Kolář [-] ) , P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] (75. D. Karták [-] ) , P. Fukal [-] , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - T. Plojhar [-] , M. Beran [-] , J. Pintér [-] , M. Turek [-] , P. Petscher [-] , P. Vobořil [-] , L. Fujdiar [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 88. P. Nuhlíček - 45. J. Pintér .
Hráči zápasu: T. Frejlach , J. Lukáš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valeš Radek - NEDVĚD Petr, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.