2:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice dál válí, ani ve třetím kole nenašly přemožitele


0

Nováček soutěže z Nové Bystřice tentokrát na svém hřišti přivítal celek Nemanic, které do nové sezóny v nové soutěži vstoupily ve velkém stylu a doposud neznají hořkost porážky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice začaly pěkně zostra

Hosté vstoupili do utkání s pořádnou vervou a během první čtvrthodiny si vypracovali třígólový náskok. Skóre utkání otevřel svou brankou v 11. minutě Volf, 0:1. Sotva domácí zjistili, že prohrávají, třepetal se míč v jejich sítě podruhé, když se ve 12. minutě mezi střelce zapsal Bašta, 0:2. Své dílo zkázy dokonaly Nemanice v minutě šestnácté, když na rozdíl tří branek zvyšoval špílmachr Nevosad, 0:3. Domácí se ani přes nepříznivé skóre nevzdávali a stále bojovali, výsledkem čehož se dočkali ve 28. minutě zásluhou Jaroše snížení, 1:3. Vzápětí však hosté znovu odskočili svému soupeři o tři branky, když ve 32. minutě rozvlnil síť za zády domácího brankáře Motl.

Domácí na svého soupeře nestačili

Ve druhém poločase již hosté z Nemanic nemuseli nikam spěchat a stačilo jim v poklidu kontrolovat své pohodlné vedení, což se jim také dařilo. V 62. minutě se sice domácí dočkali druhého gólu na 2:4, o který se postaral Frühauf, ale Nemanice opět pohotově zareagovali a zásluho Záveského nedopustily žádné drama, 2:5. Ve zbývajících minutách utkání se domácí ještě snažili se stavem zápasu něco udělat, ale dotáhnout tříbrankové manko již bylo nad jejich síly. Nemanice tak mohli, především díky svému drtivému nástupu do utkání, slavit další vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Přijel soupeř s velikou kvalitou a potvrdil své předchozí výhry. My jsme mu to navíc usnadnili velmi špatným vstupem do utkání, když jsme mu svými chybami nabídli možnosti, které dokázal využít, a záhy jsme prohrávali 0:3. Kluci se snažili, ale už se nám nepodařilo dostat se blíže na dostřel, protože na naše góly vždy soupeř reagoval stejnou mincí. Nemanice jsou na tom lépe, my se musíme soustředit na další zápasy, vyvarovat se laciných gólů a věřím, že dokážeme bodovat.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, KATOLICKÝ Slavomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.