2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Planá v sobotních tropech udolala českobudějovickou Lokomotivu


Branky


0

Opravdu horké letní počasí čekalo v tomto kole na všechny fotbalisty. Nejinak tomu bylo i v dopoledním utkání mezi českobudějovickou Lokomotivou a Planou, po jehož konci se radovali z vítězství hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá dvakrát udeřila v závěru poločasu

Lokomotiva už proti Plané potřebovala bodovat. Na pěkném hřišti se oba celky úvodní čtvrthodinku poznávaly, pak už ale začaly přicházet šance. A bylo jich dost.

Nejprve v 15. minutě střílel nepřesně Fujdiar po rohu, na druhé straně si přesvědčivé úvodní zákroky připsal brankář Jakub Hotový, který nastoupil vůbec do prvního mistrovského zápasu v dospělé kategorii. V 18. minutě podržel domácí Kuruc, který vytáhl nad břevno Fujdiarovu hlavičku. Jenomže z následného rohu Planá stejně udeřila. Řehoř našel na první tyči špatně střeženého Plojhara, který míč hlavou líznul za sebe do sítě – 0:1. Lokomotiva odmítla vyrovnání ve 21. minutě, Jánošík skákal sám ve vápně, ale zakončení hlavičkou mu nevyšlo podle představ. Nemuselo ho to mrzet – ve 23. minutě byl totiž tento hráč ve vápně jako první u odraženého míče a poslal ho k tyči – 1:1.

Planá si schovala na závěr poločasu hned dva údery. Nejprve domácí zastavili Balogha jen za cenu faulu a žluté karty, aby pak z nařízeného přímáku nedal Řehoř Kurucovi šanci – 1:2. A o dvě minuty už to pro Lokomotivu bylo hodně zlé – Zedkova zblokovaná střela dopadla přímo před Balogha, který míč ze vzduchu poslal nechytatelně k tyči – 1:3.

 

Lokomotiva sahala po vyrovnání

Domácí potřebovali vstřelit ve druhé půli rychlou branku, a to se jim podařilo. Navrátil prošel jak nůž máslem plánskou obranou a překonal vybíhajícího Hotového – 2:3. V 60. minutě Zedek si všiml vyběhlého Kuruce, jeho lob ale zamířil mimo tyče. V 67. minutě se Jánošík protlačil přes Turka a stačil ve skluzu dobře zakončit, Hotový byl ale rychle na zemi a podařilo se mu míč vytěsnit na tyč, od které se balon odrazil zpět do hřiště a brankář byl u něho jako první. V 72. minutě Petscher přesprintoval obranu Lokotky a Kuruc vyrazil ránu nohama.

Domácí tak byli dále ve hře a dostávali se do obrovských šancí. Hostek střílel křížem těsně vedle, o minutu později stejný hráč, který do hry v 72. minutě, postupoval sám proti Hotovému, který ovšem přečetl jeho úmysly a skokem vyrazil gólovou střelu. V 78. minutě mohl Řehoř přidat druhou braku z přímého kopu, tentokrát ale technické ráně pár čísel chybělo, Kuruc se jen ohlédl.

Poslední velké šance domácích, které rozhodně snesly označení gólové, měl Navrátil, v obou případech ale mířil nepřesně. Planá tak ustála příležitosti soupeře, a přestože ve velkém horku měla možnost jediného hráče na střídání, dokázala uhrát cennou výhru. Lokomotiva se tak dostala do nepříjemné situace, po třech zápasech je bez bodu…

 

Autor: Michal Špírek



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): Do utkání s Lokotkou jsme vstupovali s respektem. Věděli jsme, že soupeř po dvou porážkách bude chtít naplno bodovat. Z počátku bylo utkání vcelku vyrovnané ale nám pomohl dobrý závěr prvního poločasu, kdy jsme odskočili o dva góly. Do druhé půle jsme šli s tím, že nesmíme dostat rychle gól, což se nám bohužel nepodařilo. Druhá půle byla hodně bojovná a soupeř nás ke konci dostal pod tlak, který jsme naštěstí ustáli a utkání dotáhli do vítězného konce. Utkání bylo tězší než jsme asi očekávali. Za nás bych chtěl vyzvihnout výkon Kuby Hotového, který nás v kritických situacích na konci zápasu výrazně podržel!



Počet diváků: 105. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.