Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

7.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.5

Nová Včelnice si vyšlápla na Hrdějovice


Branky


0

Nová Včelnice si připsala první tři body v 1.A třídě. Po zápasu s dramatickou koncovkou si domů odvezla skalp Hrdějovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si šli za vítězstvím

Lepší a aktivnější vstup do utkání zaznamenali hosté z Nové Včelnice, z jejichž herního nasazení od první minuty čišela touha po vítězství. Od úvodních minut utkání měli hosté míč častěji na svých kopačkách a po čtvrthodině hry se dočkali i zasloužené první branky. O tu se v 15. minutě postaral Dominik Tuček, když spolu se svým spoluhráčem Nebeským dobrým napadáním obral o míč domácího brankáře a se skórováním do odkryté branky již neměl problém, 0:1. Sotva se domácí stačili oklepat z prvního gólu ve své síti, museli z ní míč lovit podruhé. Ve 20. minutě se míče zmocnil hostující stoper Šlapanský, vyvezl ho až k pokutovému území soupeře, následovalo prostrčení na Nebeského, který se nemýlil, 0:2. Ve zbývajících minutách prvního poločasu mohli hosté své vedení ještě navýšit, ale žádnou ze svých dalších šancí se jim již proměnit nedokázalo. Domácí se snažili o snížení, které by je vrátilo zpět do hry, ale přes pozornou hostující obranu se jim pronikalo jen velmi těžko.

Drama v samotném závěru

Ve druhém poločase provedli hosté několik změn v sestavě, ale jejich hra tím nijak neutrpěla. Právě naopak, i nová mladá krev v sestavě se prezentovala po fotbalové stránce v dobrém světle a Včelnice se zanedlouho mohla radovat ze třetí branky. V 64. minutě se po pěkné akci středem hřiště podruhé zapsal na střeleckou listinu Nebeský, 0:3. Následně jakoby se nechali hosté mírně ukolébat pohodlným tříbrankovým vedením, čehož dokázali domácí využít a během poslední desetiminutovky zápasu dokázali snížit na rozdíl jediné branky, když se nejprve v 84. minutě prosadil Kukačka a po něm v 89. minutě Jordán a drama bylo na světě. Na třetí branku již však domácím nezbývalo moc času a hosté nakonec přeci jen dotáhli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Na soupeře jsme chtěli vlétnout od první minuty, což se nám podařilo a dá se říci, že zhruba do 85. minuty jsme Hrdějovice nepustili do nějaké větší šance. Většinu času jsme hráli na polovině soupeře. My jsme svou aktivitou a dobrým napadáním dostávali soupeře pod tlak, ze kterého jsme vytěžili první gól, kdy Nebeský s Tučkem dobře napadali brankáře domácích po malé domů a obrali ho o míč. Následně Šlapanský vyvezl balón ze stopera takřka přes celé hřiště a přihrávkou vybídl ke skórování Nebeského. Mezitím jsme mohli své vedení ještě asi dvakrát navýšit, ale myslím, že rozhodčí nevyhodnotili situaci příliš citlivě a odmávali ofsajd. Do druhého poločasu jsme provedli několik změn v sestavě a myslím, že to nebyla špatná střídání. Noví mladíci v sestavě se dokázali fotbalově prosadit, měli jsme několik dalších šancí. Na 3:0 jsme zvýšili znovu zásluhou nebeského, který se prosadil po krásné akci středem hřiště a poradil si s ležícím brankářem. Následně jsme do hry poslali další mladíky, kteří hráli dobře, ale možná jsme se nechali trochu ukolébat výsledkem a svou lehkovážnosti jsme dovolili soupeři snížit na rozdíl jedné branky. I přes veškerou úctu k soupeři si však myslím, že od první minuty jsme měli navrch a šli jsme si za vítězstvím.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Ridvan [-] (53. J. Pimpara [-] ) , M. Mrkos [-] , M. Nálevka [-] (72. T. Balík [-] ) , Q. Le [-] , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-]


ŽK: 52. J. Suchan , 61. Z. Filípek , 66. Q. Le .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.