3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Bystřice vstoupila do sezóny vítězně


Branky


0

Jeden ze čtyř nováčků soutěže Nová Bystřice přivítala v sobotním odpoledni na svém hřišti fotbalisty týmu SK Čtyři Dvory. Domácí se již v prvním poločase ujali dvoubrankového vedení, které v samotném závěru utkání ještě potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích...

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a zanedlouho museli zasahovat brankáři na obou stranách hřiště. Domácí se do šancí dostávali dobrou kombinací středem hřiště, ale v cestě míči do sítě stál vždy pozorný gólman Sobolík nebo některý z bránících hráčů hostí. Hosté se do blízkosti domácí svatyně dostávali především po stranách hřiště, ale i domácí brankář se nenechal nachytat a celkem v klidu zlikvidoval několik střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti. Zhruba ve 20. minutě se hosté po závaru v pokutovém území domácích radovali ze vstřelené branky, když Valta přistrčil míč na Příhodu, který ho uklidil do sítě, ale radost jim překazil hlavní arbitr zápasu, který branku odvolal pro údajnou hru rukou. Zanedlouho poté šli do vedení domácí, když se míč dostal ve 31. minutě ke kopačkám Havla, který ho parádní technickou střelou z rohu velkého vápna uklidil do pravé šibenice Sobolíkovy brány, 1:0. Netrvalo to dlouho a domácí udeřili znovu. Tentokrát se ve 38. minutě prosadil po rohovém kopu hlavou Feytl, 2:0. Hosté se snažili ještě do poločasu alespoň snížit, ale marně.

Hosté se o snížení snažili marně...

Ani ve druhém poločase se herní projev obou týmů nijak výrazně nezměnil. Hosté se snažili o vstřelení kontaktní branky, která by je vrátila zpět do hry, ale jejich útočné snahy končili povětšinou na hranici pokutového území nebo vysoko nad brankou domácích. Výjimkou bylo několik střeleckých pokusů, se kterými si však bez větších potíží poradil domácí gólman. Asi největší starosti měl s prudkou ranou Raaba. Domácí tedy stále drželi pohodlné dvoubrankové vedení a neměli potřebu se nikam hnát. Navíc v samotném závěru zápasu přidali pojistku v podobě třetího gólů, když se nepřesné přihrávky domácích zmocnil Jaroš a po samostatném úniku zvýšil na konečných 3:0. Domácí se tak po závěrečném hvizdu mohli radovat z prvních důležitých tří bodů v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Do nové sezony se nám podařilo rozšířit a posílit kádr, a tak jsme pod trenérem Bohuslavem Hronem vstupovali do zápasu s cílem urvat tři body. Od začátku jsme byli na hřišti aktivnější a ve 32. minutě se krásně prosadil Havel. Pět minut poté se po dobrém rohu prosadil Feytl a vedli jsme 2:0. Ve druhé půli už jsme nehráli tolik nahoru, hra se vyrovnala, hosté se snažili vstřelit gól, ale do jasné šance jsme je nepustili. V závěru se z brejku prosadil Jaroš a pečetil naši, řekl bych, zaslouženou výhru. Jsme moc rádi za 3 body a věříme, že příště si najde na hřiště cestu více diváků, byť se hraje v netradičním čase.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Náš výkon postrádal větší bojovnost a nasazení. Hosté nás přehrávali především ve středu hřiště. V prvním poločase se ujali dvoubrankového vedení. My jsme se však nehodlali vzdát a ve druhém dějství jsme chtěli ještě zabojovat a zápas zdramatizovat, což se nám však bohužel nepovedlo.



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - T. Vajo [-] (75. M. Sedlic [-] ) , M. Matušek [-] (46. M. Fatura [-] ) , J. Příhoda [-] , P. Váňa [-] , T. Valta [-] , V. Slepička [-] (80. V. Vejvar [-] ) , P. Raab [-] , V. Tlachač [-] , P. Salva [-] , M. Havelec [-]

ŽK: 45. P. Salva , 71. M. Havelec , 90. P. Sobolík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ALBERT Karel - PÍSEK Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.