1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:15

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písecké béčko korigovalo až v samotném závěru


Branky


0

Ačkoliv Čimelicím naši tipéři kupodivu moc nevěřili, papírový favorit nezklamal a po gólech Hlavína a Varhana si pojistil třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek i s áčkovými posilami ztrácel

Kdo od týmu z šesti třetiligovými hráči v sestavě čekal obléhání branky Čimelic a jízdu za třemi body, musel být zklamán. Domácí fotbalisté působili, jako by jejich pobyt na trávníku byl za trest. Svěřenci Tomáše Smrčiny museli být překvapení, jak často a snadno se dostávali před branku Lukáše Coufala. Na hřišti byl jenom jeden tým - Čimelice.

 

Ve 4. minutě Miloslav Káš ještě nemířil přesně, ale o dvě minuty později byl na začátku akce, která k úvodnímu gólu již vedla. Na vlastní polovině obehrál Václava Hrachovce, předal míč Václavu Hegenbartovi, který ho po levé straně zatáhl až do vápna. Hostující kapitán posléze našel Lukáše Hlavína, jež trefil odkrytou polovinu brány Písku - 0:1.

 

Střelec první branky se před Lukášem Coufalem objevil sám znovu po půlhodině hry, ale tentokrát byl úspěšnější domácí gólman. O chvíli později to zkoušel Karel Řezáč, Coufal byl však znovu pozorný. A neinkasoval ani po následném rohovém kopu, když se míč snažil na dlouhou nohu zasáhnout Václav Hegenbart.

Varhan trefil vítěznou branku

Písecké utrpení nedoznalo zmírnění ani po změně stran. V 51. minutě obešel Lukáš Hlavín dva obránce, přehodil zaměstnaného Coufala, ale minul zadní tyč. Po dalších deseti minutách pálil Miloslav Káš - vybojoval roh. Centr letící do šestnáctky domácích našel Tomáše Zelenku, po jehož zásahu si balón zaskákal po břevně. Když se rozhodl spadnout zpět na zem, pokoušel se o dorážku Václav Hegenbart, ale neúspěšně.

 

Neúnavný Hegenbart se neprosadil ani v 71. minutě. Zastoupil ho však David Varhan, který o minutu později zvýšil - 0:2. Písecká rezerva nekladla příliš odporu a Čimelice útočily dál. Lukáš Coufal už ale další branku neinkasoval.

 

První fotbalový záblesk předvedli domácí až v 90. minutě - a hned byl gólový. František Němec se rozběhl po pravém křídle, naznačil několik kliček a odcentroval do vápna, kde už stačilo Davidu Pichlíkovi jen nastavit nohu - 1:2. Bylo ale příliš pozdě a dojem, který Písek na hřišti zanechal, závěrečná akce rozhodně nenapravila.

 

ZDROJ: FCPISEK.CZ



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Jan Zušťák (trenér): Čimelice si zasloužily vyhrát. Zase se ukázalo, že když jsou na hřišti hráči z áčka, tak nám to spíše uškodí. Měli by se zamyslet nad svým výkonem, protože takhle se fotbal nehraje. Hráči z ČFL by měli být znát pozitivním způsobem, takhle se o třetiligové triko nebojuje.

SK SIKO Čimelice
Tomáš Smrčina (trenér): Věděli jsme, že na tomto hřišti a proti posílenému Písku nemůžeme hru otevřít a bezhlavě útočit. Chtěli jsme poctivě bránit a čekat na brejky, což nám dneska vyšlo. Měli jsme spoustu šancí a je škoda, že jsme jich neproměnili víc. Před zápasem jsme na videu koukali na způsob hry soupeře a připravili jsme se. Měli jsme vzadu čtyři dobré hlavičkáře, sbírali jsme dlouhé míče a zahušťovali jsme střed hřiště. Super tři body.



Sestavy


FC Písek B
L. Coufal [-] - V. Hrachovec [-] , D. Pichlík [-] - L. Zborník [-] (46. P. Velek [-] ) , L. Machovský [-] (67. O. Hudák [-] ) - P. Keclík [-] - F. Němec [-] , J. Šindelář [-] (50. J. Kinkor [-] ) , L. Šlehofer [-] , P. Listopad [-] , J. Held [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - J. Viták [-] , T. Zelenka [-] , Z. Pšenička [-] , K. Řezáč [-] - P. Pávec [-] , M. Nekl [-] , D. Varhan [-] (85. J. Kuchta [-] ) , M. Káš [-] (88. F. Šťastný [-] ) - V. Hegenbart [-] (81. V. Nosek [-] ) , L. Hlavín [-] (77. J. Svojše [-] )

ŽK: 7. J. Šindelář , 80. D. Pichlík - 40. D. Varhan , 77. J. Viták .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mach Jan - JAROLÍM Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.