P. Wolf 3. (vl.)
F. Votava 60.
V. Císař 63.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól, vyloučení - Ševětínu nehrálo v Hradci do karet nic


Branky


3. P. Wolf (vl.) , 60. F. Votava , 63. V. Císař - 16. P. Novotný , 75. Z. Sváta
1

Ševětín získal potřebné sebevědomí a vyrazil na půdu Jindřichova Hradce. Ten ale přece jen šel do zápasu z pozice jasného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A domácí se dostali do vedení hned ve 3. minutě, když si míč do vlastní sítě srazil Wolf. Hosté ale dokázali zareagovat a po čtvrhodině hry bylo srovnáno, když za Rešlova záda umístil míč Novotný.

Druhou půli ovlivnila situace z 54. minuty. Mohamed se rozhodl situaci, kdy stál jako poslední hráč Ševětína na čáře a míč mířil do brány řešit tak, že balónu nastavil svou ruku. Jasná červená a Jindřichlv Hradec začal hrát přesilovku. Penaltu za přestupek ovšem Šenkýř proměnit nedokázal. Dlouho ho to mrzet nemuselo, nejdříve Votava a poté Císař v krátkém sledu dopřáli domácím dvougólový náskok. Ševětín i v deseti kousal, Sváta snížil na rozdíl jediné branky, ale více už Koláíčkovi svěřenci nezvládli.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (62. T. Havlík [-] ) , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] (78. L. Stejskal [-] ) , O. Blažek [-] (50. J. Zaal [-] ) , V. Císař [-] , R. Koutný [-]

SK Ševětín
L. Novotný [-] - P. Mohamed [-] , Z. Sváta [-] , P. Wolf [-] , V. Kříha [-] - P. Novotný [-] , J. Suchan [-] (76. S. Vokurka [-] ) , T. Hindy [-] (68. D. Klapuš [-] ) , L. Kupec [-] , J. Bohoněk [-] - R. Novotný [-] -

ŽK: 49. O. Blažek , 90. T. Beránek - 67. P. Novotný , 80. V. Kříha . ČK: 54. P. Mohamed .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Přibyl Jan - POLÁK Jiří, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 17:50
Ševetin se trochu rozjel ale v Hradci dostane min 3golovy rozdil