Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vožice odehrála dobrý zápas, o vítězství rozhodla ve druhé půli


Branky


0

Utkání svým komentářem přibližuje vožický Jan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Dnes jsme odehráli dobré utkání a zaslouženě vyhráli. Do utkání jsme měli dobrý vstup a vytvořili si pár slibných šancí. Celý první poločas jsme měli více ze hry my ale branku se nám vstřelit nepodařilo a tak první poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0. Z počátku druhého poločasu byla hra vyrovnaná. V 55. minutě jsme ztratili míč na polovině hřiště a z protiútoku hostí jsme inkasovali, 0:1. Naštěstí hned pár vteřin po rozehrávce se nám v 56. minutě podařilo vyrovnat, když si ŠTĚPÁN KUKLA vyměnil míč s Martinem Kříženeckým a první jmenovaný ho uklidil do brány, 1:1. Po dalších čtyřech minutách jsme už vedli, když v 60. minutě Tomáš Svatek potáhl balon po lajně, poté jej odcentroval, na velkém vápně si ho zpracoval MARTIN KŘÍŽENECKÝ a střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci, 2:1. Od té doby byla hra vyrovnaná ale hosté se k naší bráně dostali jen sporadicky. Vedení jsme navýšili tři minuty před koncem, v 87. minutě dostal přihrávku po levé lajně do běhu Petr Kubále zatáhl míč až skoro do rohu, odtud se mu podařilo odcentrovat a po jeho centru skóroval TOMÁŠ SVATEK, 3:1. Poté už se utkání dohrálo a my zvítězili dvoubrankovým rozdílem. Chtěli bychom poděkovat našim fanouškům a příznivcům, kteří dorazili v hojném počtu. Příští týden v neděli 6.11. od 14:00 hrajeme v Březnici, kde budeme chtít zvítězit a přivést si domu všechny body. Do Březnice vypravujeme autobus, odjezd od haly ve 12:00. Všichni jste srdečně zváni.




Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Kubále [-] , O. Marek [-] (90. M. Zachariáš [-] ) , P. Břenda [-] , O. Sůva [-] - T. Schorný [-] (46. T. Svatek [-] ) , M. Dušek [-] (46. P. Kukla [-] ) , Š. Kukla [-] , L. Kříženecký [-] - T. Písařík [-] , M. Kříženecký [-] (76. P. Kubále [-] ) -

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - J. Dvořák [-] , M. Trávníček [-] , M. Jahoda [-] - D. Drobilič [-] , M. Balík [-] , D. Bártů [-] , V. Balík [-] (33. T. Lukš [-] ) , R. Peschel [-] - M. Bodlák [-] - F. Lojda [-] (74. O. Kubeš [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, PŘIKRYL Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.