1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vožici pomohl k bodu skvěle chytající Hanzal


Branky


0

Utkání nám přiblížil ve svém ohlase vožický Jan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Jan Černý: Dnes jsme odehráli zápas v Jistebnici a odvezli si bod. Do zápasu jsme vlétli velkým tlakem a v prvních čtyřech minutách si vytvořili jednu stoprocentní šanci, ale bohužel Tomáš Svatek z bezprostřední blízkosti branku minul. A jak se říká nedáš, dostaneš. Domácí hned v 5. minutě udeřili, když zahrávali autové vhazování na naší polovině, vhodili míč na velké vápno tam si ho připravil na střelu jistebnický hráč Bechyně a zakončil přesně k tyči, 1:0. Od té doby byla hra vyrovnaná ale i přesto, že byl terén velmi těžký, hrál se pohledný fotbal. Do poločasu ale již branka nepadla a do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí. Po přestávce jsme si znovu vytvořili tlak ale vyrovnat se nám podařilo až v 68. minutě, poté co Štěpán Kukla zahrával volný přímý kop, jeho střelu vyrazil domácí brankář ale jen k ONDŘEJOVI KUBÁLEMU a ten dorazil míč do sítě, 1:1. Pak si domácí vytvořili ještě pár slibných šancí, ale všechny jejich snahy skončily na skvěle chytajícím Hanzalovi. Takže nakonec zápas skončil remízou 1:1. Chtěli bychom poděkovat naším fanouškům a příznivcům, kteří dorazili v hojném počtu. Příští týden v neděli 30.10. od 14:30 hrajeme doma v Souhradí proti Slavonicím. Všichni jste srdečně zváni.



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - P. Bechyně [-] , M. Šimák [-] , M. Muž [-] , O. Kotalík [-] , V. Kotalík [-] (86. V. Podzimek [-] ) , J. Muž [-] , T. Maňák [-] , R. Trpka [-] , M. Mrzena [-] (64. V. Stoszek [-] ) , M. Maňák [-] (76. J. Bojko [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - D. Struska [-] , O. Marek [-] , P. Břenda [-] , O. Sůva [-] - L. Kříženecký [-] , T. Písařík [-] (46. T. Schorný [-] ) , M. Dušek [-] (46. O. Kubále [-] ) , Š. Kukla [-] - T. Svatek [-] (61. M. Kříženecký [-] ) , P. Kukla [-] (88. J. Smetana [-] ) -

ŽK: 62. M. Mrzena , 67. M. Muž , 70. M. Maňák , 88. O. Kotalík - 20. D. Struska , 33. T. Písařík , 75. P. Břenda , 86. Š. Kukla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠPLÍCHAL David, FIALA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.