FOTO: Skvělý výkon Sedlece podtrhnul titul půlmistra


Branky


0

Parádní bitva na závěr podzimu, první tým přijel na hřiště druhého a předvedl výkon, kterým si rozhodně zasloužil titul polovičního mistra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec diktoval tempo hry

Sedlec měl od začátku dobré šance, Milan Pešek ale dvakrát v úniku nezakončil dobře. A tak pomohla opět standardní situace, ty má Sedlec naprosto skvělé, navíc, když je zahrává takový exekutor, jakým je Michal Chromý, ten nacentroval a stoper Jan Tůma ve 32. minutě otevřel skóre zápasu. Uběhlo asi půl minuty a bylo to 0:2. Kapitán Jaroslav Zíka obral soupeře o míč, za obranou našel Tomáše Kučeru a ten vstřelil svůj patnáctý gól v jeho jedenáctém zápase! Poločas hrůzy pro Lažiště završil gólem těsně před pauzou Kamil Pekař po akci Jiřího Staňka.

Lažiště skóre dotahovalo, ale marně

Ve druhém poločase hosté bránili svůj třígólový náskok a podnikali brejky. Po jednom z nich trefil Jirka Staněk pouze tyč. Domácí to ale nezabalili, střídající Martin Stupár oživil hru Lažiště a v 79. minutě mu byla odměnou krásná branka z hranice vápna na 1:3. V 85. minutě domácí zahrávali pokutový kop, toho se ujal Pavel Brzobohatý a snížil na rozdíl jednoho gólu – 2:3. V úplném závěru ale Václav Šindelář potvrdil tři sedlecké body a nejlepší půlsezónu v sedlecké historii. Nutno říct, že tento zápas lehce převyšoval kvality I.B třídy, tak uvidíme, jak dopadne jarní část sezóny a kdo nakonec postoupí.

V příštím kole (v předehrávce) jede Sedlec co Chelčic. Lažiště doma přivítá celek z Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Na závěr podzimu to byl podle mě vynikající zápas prvního s druhým. Nám se skutečně hodně povedl první poločas, dali jsme 3 góly a mohlo jich být ještě víc. Domácí také hráli pohledný fotbal, ale do šancí se tak často nedostávali. Po poločase ale mělo Lažiště velkou územní převahu, což bylo hlavně tím, že jsme bránili a podnikali brejky. Měli jsme jich nespočet, ale čtvrtý gól ne a ne dát. Pak dali domácí dva góly v rychlém sledu, i když penalta byla podle mého hodně, hodně přísná, a chvilku to vypadalo na drama. Žádnou další šanci už jsme ale nepřipustili a naopak v samotném závěru jsme pečetili myslím zaslouženou výhru. Podzim se nám skutečně nadmíru vydařil, prohráli jsme jen jednou, kdy jsme neměli brankáře, jinak to byla super jízda. Snad nám to vydrží i dál.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Jiří - TOUCHA Matěj, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.