Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně rozstřílela mladý tým Vacova B


Branky


0

V sychravém podzimním počasí dorazilo na stadion Slavoje již tradičních 150 diváků. Ti nejdříve s radostí přijali informaci o narození malého Tobiase Macka. Přejeme jemu i rodičům hodně štěstí a zdraví do života. O tom, že to bude fotbalista nikdo nepochybuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volyně skórovala až v závěru

Samotný fotbal již tolik radosti zpočátku nepřinášel. Přestože Slavoj nastoupil ve stejném složení jako v minulém kole, kdy hrál pohledný kombinační fotbal, tentokrát kombinace vázla. Ani mladý tým hostí se zpočátku do útoku příliš nehrnul, a tak brankáři byli bez práce.

Až v 37. minutě byl při závaru po rohovém kopu faulován na malém vápně Tomáš Škopek a Jirka Němeček st. proměnil pokutový kop na 1:0. Ve 45. minutě po nejhezčí akci prvního poločasu Patrik Gašpar nacentroval přesně na hlavu Václava Páníka - 2:0...

Výsledek je pro hosty krutý

Do druhého poločasu hosté nastoupili s vědomím, že nemají co ztratit a vrhli se do útočení. Podařilo se jim vyrovnat po střelách Antonína Bujoka v 53. a 59. minutě na 2:2. Naopak domácí hráči byli v útlumu. Někteří hrají se zraněním a někteří jsou z formy. Naštěstí mají v mužstvu Jiřího Němečka st., který si v těchto situacích libuje. V 71. minutě si naběhl před obránce na přihrávku Filipa Gašpara a přesnou střelou k tyči nedal Pavlu Klasovi šanci. V 77. minutě proměnil i druhou penaltu za faul na Havlíčka a bylo rozhodnuto Hosté na zvrat již neměli síly. Navíc další branku hlavou přidal Václav Páník a v závěru Roman Prihara předvedl chladnokrevné zakončení - 6:2. Výsledek je pro hosty krutý, ale tak to ve fotbale někdy bývá.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Neodehráli jsme zrovna pohledné utkání, přesto jsme získali důležité tři body. Jsem samozřejmě rád, že jsme se taká dokázali prosadit především střelecky. Třemi góly se blýskl Jiří Němeček s.t a V. Páník, který se prosadil dvakrát. Šestou branku přidal R. Prihara. Vacov bojoval, měl dobrý pohyb, který nám občas dělal problémy. Hráči hrají se zraněním, těšíme se na konec sezony. Příští týden přivítáme Stachy, které budou určitě nepříjemné, ale my je budeme chtít porazit.

SK Vacov B
František Čtvrtník, trenér: Musíme uznat, že Volyně byla lepší. Dokázali jsme vyrovnat na 2:2 a poté jsme bohužel neproměnili šanci a rázem Volyně svoji šanci proměnila a dostala se do vedení. Potom jsme protočili sestavu, aby si zahráli i ostatní kluci. Jinak jsme postavili mladý tým, ale měli jsme tam i dva kluky, co chodí s áčkem, Moutelíka a Bujok Gustov, který dával gól za áčko. Bohužel těch gólů na konci. I tak nás podržel brankář Pavel Klas a dobře taky zahrál Tonda Bujok, střelec dvou branek. U Volyně nejlepší Jirka Němeček, ten když dostane míč, tak to znamená nebezpečí pro každou obranu.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , P. Gašpar [-] (86. P. Rojík [-] ) , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] , A. Mack [-] (80. P. Temňák [-] ) , T. Škopek [-] , M. Malina [-] (76. R. Prihara [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - T. Kovařík [-] (70. J. Hlásek [-] ) , A. Mach [-] , R. Mach [-] (76. T. Novák [-] ) , S. Pšenička [-] (46. D. Mikeš [-] ) , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] (76. J. Král [-] ) , D. Vítovec [-] , V. Blahout [-] (66. J. Mrázek [-] ) , G. Bujok [-] , A. Jírovec [-]

ŽK: 32. A. Mack , 41. M. Dvořák , 59. J. Havlíček , 71. M. Malina - 36. A. Mach , 40. T. Kovařík , 62. G. Bujok , 71. J. Mrázek , 75. D. Mikeš .
Hráči zápasu: V. Páník , J. Němeček st. - A. Bujok , P. Klas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řehoř Petr - KLÍMA Denis, BEZPALEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.