0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chelčicím jsme se branky nedočkali


Branky


0

Tady se dal očekávat vyrovnaný souboj a taky tomu tak bylo. V podzimním počasí přišla jen hrstka diváků a bohužel nepadla ani branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastřelili dvakrát břevno

Domácí začali lépe a hned v 10. minutě se mohli ujmout vedení po centru nastřelili břevno Šebánkovy branky. Chelčice stále měly lepší mezihru, pohyb i kombinaci. Ve 30. minutě střelou z dálky opět rozezvonilo břevno. Hostující Stachy se do šancí moc nedostávaly, ale díky jejich obraně se skóre nezměnilo. Zápas se jevil jako typický remízový, týmy se bály podniknout větší napadání. Rozhodčí také neměli moc toho na práci. Do kabin se tedy šlo bez branek.

Hosté hru vyrovnali

Hostům poločasová patnácti minutovka pomohla a začali lépe hrát. Za druhých čtyřicet pět minut si vypracovali tři šance, z toho dvě stoprocentně gólové, ale třicet diváků opět marně čekalo na rozvlněnou síť. Tu rozvlnil maximálně vítr. V poslední minutě zápasu měli domácí Chelčice obrovskou příležitost zvítězit, po závaru před vápnem však nikdo nemířil přesně. Hosté využili hned pět střídání, tím se hra trochu rozkouskovala, ale lépe to snášeli právě Stachy, které byly ve druhém poločasu lepší. V tomto zápasu bohužel branka nepadla, a tak si oba týmy připisují spravedlivý bod do tabulky. Utkání pískal Pavel Bartůněk, na pomezních stranách mával Jaroslav Škuthan a Vít Šindelář, delegát byl Luděk Haviar.

Chelčice v předehrávce opět doma proti prvnímu Sedleci a Stachy jedou opět ven do Volyně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: Zápas byl hodně vyrovnaný. V prvním poločase domácí měli převahu. Ve druhé půli jsme byli malinko lepší my, ale neproměnili jsme naše šance. Sice domácí měli v poslední minutě velkou šanci, tak si myslím, že to byla zasloužená remíza.



Sestavy


FK Chelčice
J. Iral [-] - M. Lang [-] , M. Vokatý [-] , J. Jakš [-] , M. Vokatý [-] (61. V. Tesař [-] ) , M. Lang [-] , J. Jakš [-] , V. Trobl [-] , T. Kouba [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - L. Hovorka [-] (66. D. Schinzel [-] ) , T. Hošek [-] (55. T. Winter [-] ) , P. Záleský [-] , V. Šíp [-] , F. Švarc [-] (39. P. Foltýn [-] ) , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] (70. V. Jandoš [-] ) , D. Pek [-] (55. J. Kraml [-] ) , V. Karlík [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 20. M. Lang - 70. V. Karlík , 72. V. Šíp .
Hráči zápasu: R. Šebánek , V. Šíp .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ŠKUTHAN Jaroslav, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.