V Lhenicích spravedlivá remíza


Branky


15. J. Schön - 18. P. Mottl
0

Dle postavení v tabulce se dalo očekávat, že Strunkovice budou lepším týmem, jenomže jejich marodka je dost početná. I z toho důvodu se hrál vyrovnaný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelili po jedné brance

Strunkovicím chybí spoustu hráčů, Tomáš Balica má nohu v sádře dále zranění hlásili Dominik Kiš a Pelech. S nedoléčeným zraněním tak musel hrát Václav Beneš a Ivan Šimčík. Zápas byl vyrovnaný, domácí chtěli viditelně odčinit neúspěchy z posledních kol a Blaník zase pomýšlel na plný počet bodů z venkovních zápasů. Domácí šli do vedení v 15. minutě po centru za obránce a Jiří Schön překonal Miroslava Turka – 1:0. Po třech minutách ukázal svoje přednosti Petr Mottl a jeho individuální akce skončila gólem – 1:1. Po zbytku prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Gól už nikdo nepřidal

Ve druhém poločase sedmdesát dva diváků na gól čekalo marně. Zápas byl hodně vyrovnaný, tak skončil i výsledek vyrovnaný. Poslední šanci měl hostující forvard Roman Žurek, ale brankář Lhenic Jindřich Dvořák vynikajícím zákrokem zachránil svůj tým, nutno dodat, že domácí by si prohrát ani nezasloužili. Z důvodu velké absence hostů je pro ně bod dobrý a nyní se pokusí doma vyhrát s Vacovem, kde je Blaník 100%. Ve velmi dobré atmosféře lhenického stadionu dobře odřídili zápas rozhodčí Josef Ovčáček, Svyatoslav Izugrafov a Zdeněk Komzák, delegátem byl Karel Němeček. Lhenice v příštím kole pojedou do posledního Záblatí.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér, kapitán: Utkání s řadou nepřesností na obou stranách. Domácí šli do vedení v 15. minutě po centru za obránce. Po třech minutách se nám povedlo vyrovnat po Mottlovo pěkné individuální akci. S přibývajícím časem měli domácí více ze hry, nám se podařilo ohrozit Lhenickou branku jen z několika brejků. Čekal jsem od mužstva lepší výkon, musíme spoustu věcí zlepšit. Vyzdvihl bych Davida Kiše.



Počet diváků: 72. Rozhodčí: Ovčáček Josef - IZUGRAFOV Svyatoslav, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.