Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Březí skončila smírně


Branky


0

Nečekaný průběh zápasu se odehrál ve Vlachovu Březí, které ještě o poločase vedlo, nakonec diváci si přišli celkem na šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vstřelilo dvě branky

Vlachovo Březí vstupovalo do zápasu pouze se čtyřmi vstřelenými brankami. Netolice jich měli na kontě rovných dvacet. Přesto se na hřišti v Březí bojuje do posledních minut, hostujícím celkům nevyhovuje jejich hřiště, a tak se Vlachovo Březí snaží zabodovat především doma. Hosté do zápasu vlétli jako uragán a hned ve 2. minutě se prosadil Daniel Hlavatý. Nicméně tato branka spíše pomohla domácím, hosté poté vypadli z tempa a bojovali nejen se soupeřem, ale především s vlastními chybami. Domácí hráli s nadšením a ve 14. minutě srovnal na 1:1 David Nosek. Hůře pro hosty bylo už ve 41. minutě, kdy se prosadil Michal Hojdekr a domácí šli do vedení 2:1. Březí tedy vstřelilo za poločas dva góly což je polovina jako za jejich 11 zápasů.

Hosté zpřesnili hru

Poločasová přestávka výrazně pomohla hostujícím borcům. Zpřesnili hru a začali hrát více kombinačně a soupeře, který se soustředil hlavně na obranu zatlačili na jeho polovinu. V tu chvíli už domácí spoléhali pouze na brejky, se kterými si obrana Netolic dokázala poradit. Avšak v 65. minutě Michal Hojdekr zvýšil již na 3:1. V 71. minutě snížil na 3:2 Jiří Urban a s hosty to vypadalo zase o něco nadějněji. Velký impuls přinesl do hry střídající Miroslav Baloušek. Dvě minuty před koncem vyrovnal na konečných 3:3 Václav Vlášek. A i po srovnání Netolice dále hrozily a nechybělo mnoho, aby si nakonec přivezly všechny body.



Ohlasy k zápasu



1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: První poločas jsme vůbec nehráli dobře. Dali jsme rychlý první gól, ale pak jsme úplně vypadli z tempa. Bojovali jsme nejen se soupeřem, ale především s vlastními chybami, velké problémy nám také dělalo nekvalitní hřiště. Nadšeně hrající domácí toho využili a zaslouženě se dostali do vedení. Druhý poločas už byl v našem podání výrazně lepší. Zpřesnili jsme hru, začali hrát více kombinačně a soupeře, který se soustředil hlavně na obranu, jsme zatlačili na jeho polovinu. V tu chvíli už domácí spoléhali pouze na brejky, se kterými si naše obrana dokázala poradit. Náš tlak po dvaceti minutách sice trochu otupil třetí gól, který jsme dostali po chybně a nesmyslně nařízeném přímém kopu po podklouznutí domácího hráče na hranici vápna. Kluci to ale ani za tohoto nepříznivého stavu nevzdali a po pěkných akcích dokázali brankami Jirky Urbana a Vaška Vláška vyrovnat. A jsem přesvědčený, že kdyby se hrálo o pár minut déle, tak jsme ještě dokázali vyhrát. Za druhý poločas musím pochválit celý tým, naším nejlepším hráčem byl Míra Baloušek.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Lauda [-] , P. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] , F. Daniel [-] - M. Hojdekr [-] , A. Dejmek [-] , J. Hubáček [-] , L. Martínek [-] (63. Š. Kužvart [-] ) - D. Nosek [-] , A. Kravčenko [-] (80. M. Zámečník [-] ) -

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Lukáš [-] (46. P. Fux [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] (71. D. Reindl [-] ) , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] , D. Hlavatý [-] , J. Tušl [-] (77. J. Záhorka [-] ) , J. Pivoňka [-] , P. Novák [-] (46. M. Baloušek [-] ) , P. Reindl [-]

ŽK: 52. J. Hubáček , 89. F. Daniel - 76. V. Vlášek .
Hráči zápasu: M. Baloušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - KLÍMA Petr, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.