Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk otočil zápas s Ledenicemi


Branky


0
Frymburk po přestřelce slaví výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli o dvougólové vedení

   Hosté měli poněkud problémy se sestavou. Dorazili ve třinácti lidech a třeba Bez ještě hrál s horečkou. Přesto zvládly úvod Ledenice lépe. Ve 12. minutě se po Kožantově rohu hlavou prosadil Babka, 0:1. Oba týmy se snažily a hra se přelévala nahoru dolů, i když do šancí se týmy příliš nedostávaly. Po půl hodině hry a rychlém přechodu do útoku předložil Volf balon na šestnáctku a Winkler ho uklidil do sítě, 0:2. Frymburk zahájil obrat ve 36. minutě. To utekl po straně Rillich a našel Budíka, který snížil 1:2. Jen o dvě minuty později se musel hostující obránce červenat, když namazal Rillichovi jenž nabízenou šanci využil, 2:2. Začínalo se tedy znovu od začátku, ale více povzbuzeni byli vyrovnáním domácí.

Ledenice znovu vedly a znovu neudržely

   Stejně jako v první půli po dvanácti minutách udeřili hosté. Kožant se dostal k dorážce střely a poslal Ledenice znovu do vedení, 2:3. Druhá půle se nesla v podobném duchu. Oba týmy bojovaly a snažily se, ale mnoho vyložených příležitostí k vidění nebylo. Hosté po rohu nastřelili jen břevno a tak udeřili znovu domácí.  Frymburku se podařilo vyrovnat v 70. minutě. Po centru mezi malé vápno a penaltu nastaly zmatky a Koršala se mohl radovat, 3:3. O tři minuty později se do šance řítil Matúš ze strany pronikl do vápna a střelou kolem Maříka poslal Frymburk poprvé do vedení, 4:3. Volf s Winklerem přečíslení dva jednoho nevyužili a tak se Frymburk mohl radovat z vítězství 4:3.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Byla to pět přestřelka což je u nás celkem tradice. Remíza by byla asi i spravedlivá. Naše vítězství bylo šťastné a vydřené. Utkání bylo bojovné a každý z týmů chvíli hrál. Hráčem zápasu volím Faturu, který celý podzim hraje dobře. Vyhrává souboje a soupeře za sebe nepustí.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Měli jsme starosti se sestavou a přijeli jen ve třinácti lidech. Kluci se s tím popasovali dobře a odměnou nám byly dva rychlé góly. Pak ale přišlo dle mého nepřesné rozhodnutí rozhodčího a následně naše chyba a začínalo se od znova. Více na koni byli pak domácí. To se nám povedlo zlomit a dali jsme na 3:2. Pak ovšem znovu zaúřadoval dvakrát rozhodčí a po dvou nesmyslech jsme inkasovali. Řekl bych, že jsme nebyli horší, ale naše chyby a rozhodčí nás připravili o tři body. Dle mého soudu rozhodčí neunesl to, že na něj pan Mertl řval při jakémkoliv kontaktu. Dneska musím pochválit Beze, který hrál na stoperu i s horečkou a také Kadlece.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - K. Malák [-] (85. V. Tomka [-] ) , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] - E. Koršala [-] , T. Kaňa [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] - L. Matúš [-] , S. Budík [-] (83. P. Tichovský [-] ) , J. Rillich [-] (46. Z. Vrátil [-] ) -

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - V. Babka [-] , M. Michner [-] , M. Kopáček [-] , L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (88. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-]

ŽK: 62. J. Ribár , 80. T. Kaňa - 28. M. Kopáček , 66. L. Winkler , 68. J. Princl , 69. V. Babka .
Hráči zápasu: F. Fatura - M. Kadlec , M. Bez .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - ERNST Martin, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.