4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze špice tabulky zvládly lépe Trhové Sviny


Branky


20. P. Tichovský (vl.) , 57. J. Kurali , 67. Z. Šafránek , 79. M. Vrábek (p.)
0
Sviny nadělily Frymburku čtyři góly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk dal gól, ale radovaly se z něj Sviny

   Šlágr kola mezi lídrem ze Svinů a čtvrtým celkem tabulky Frymburkem mohl pořadí na čele promíchat. V případě výhry by se Frymburk dostal před Sviny o dva body. Úroveň hry odpovídala tomu, že se potkaly dva týmy ze špice tabulky. O něco lépe přeci jen působili domácí. Na první branku se čekalo do 20. minuty. Z pravé strany centroval Kodras, ale v pokutovém území našel jen Tichovského, který ovšem k radosti domácích fanoušků napálil míč z první do vlastní sítě, 1:0. Frymburk dokázal v první rozvlnit i síť soupeřovi brány, ale zdvižený praporek a odpískaný ofsajd změnu skóre nepřinesly. Do kabin tak odcházely Trhové Sviny s nejtěsnějším náskokem, 1:0.

Tři góly ve druhém poločase

   Druhý poločas nabídl podobný obrázek hry. Hrál se dobrý fotbal, šance byly k vidění na obou stranách, ale radovali se jen domácí. V 57. minutě z levé strany centroval střídající Zdeněk Šafránek. Nejlepší střelec soutěže Kurali si balon našel, zbavil se obránce a vystřelil. Velmi dobře chytající Vítek však dokázal vyrazit, ale jen zpět ke Kuralimu, který i podruhé nechal vyniknout gólmana hostí. Třetí dorážka už ale znamenala vedení 2:0. O deset minut později pláchl po levé straně Zdeněk Šafránek. Otočil se kolem obránce a střelou pod padajícího Vítka zvýšil už na 3:0. V 79. minutě zahrál Frymburk ve vápně rukou. Z opačné strany hřiště přispěchal gólman Vrábek a střelou doprostřed brány stanovil výsledek zápasu na 4:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva domácí): Až krutý výsledek pro hosty. Výsledek sice jasný, ale výkon obou soupeřů byl hodný vyšší třídy. Fotbal se musel všem líbit. Nechci se chlubit, že jsme první, ale když jsi tak vysoko, tak se stává, že když na tebe soupeř nemá, tak ti chce alespoň ublížit. To dneska vůbec nebylo, klobouk dolů před frymburskýma klukama za předvedenou hru. I za jasného stavu 4:0 chtěli hrát pořád fotbal, a to se cení. My jsme si taky pěkně zahráli a tím jsme snad zapomněli na výkon z Vyšáku. Naše hráče musím pochválit, ukázalo se, že hrát se dá s každým, a dá se i vyhrávat. Dostali po zápase sud piva, moje manželka jim připravila sulc s octem a cibulí (životospráva se musí dodržovat), stoprocentně si to zasloužili. Takhle vyrovnanou tabulku jsem dlouho nezažil, bude to ještě hodně zajímavé. Hráčem zápasu je Zdeněk Šafránek - přišel až na druhý poločas, přesto dokázal jednu branku připravit pro Kuraliho a jednu sám vsítil.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Sice jsme dostali rychtu, ale výsledek neodpovídá realitě. Bylo to vyrovnané utkání kde bylo i poměrně dost šancí. Soupeř je proměňoval my bohužel ne. Dneska bych rád za výkon pochválil Vítka. Chytal po delší době a vedl si dobře.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Kolář [-] (86. P. Randa [-] ) , D. Tomek [-] , M. Valut [-] (65. L. Ebenhöh [-] ) , M. Kodras [-] (46. Z. Šafránek [-] ) , J. Petr [-] , R. Horelica [-] (46. M. Švepeš [-] ) , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-] (77. J. Šafránek [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - E. Koršala [-] , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , M. Račák [-] - J. Šisler [-] , T. Kaňa [-] (86. J. Pecha [-] ) , P. Tichovský [-] (80. M. Neumann [-] ) , L. Matúš [-] - J. Rillich [-] , S. Budík [-] -

ŽK: 19. M. Kodras , 36. F. Štrachal , 38. D. Brůha - 40. F. Fatura .
Hráči zápasu: Z. Šafránek - M. Vítek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Toucha Matěj - PETRIČÁK Daniel, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.