2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Dříteň si vyšlápla na Kaplici


Branky


0
Kaplice pouští průběžné vedení v soutěži
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

      Poprvé v sezóně nastupovali Kapličtí do zápasu coby lídr tabulky. Své tabulkové postavení v utkání však nepotvrdili. Od samotného počátku se sice snažili držet míč a kontrolovat vývoj střetnutí, ale jejich snaha končila před šestnáctkou domácích na dobře organizované obraně. Dříteňští byli důrazní v osobních soubojích a nenechávali hostům ani metr volného místa. První zaznamenání hodnou událost diváci viděli v minutě dvanácté. Po rohovém kopu domácích se za vápnem dostal k odraženému míči Vo Son, přiťukl balón Wernerovi, povedená křížná střela ovšem minula levou tyč hostující svatyně. V šestnácté minutě pak Marek Kovařík vysunul rozběhnutého Pfeffera, ten se dostal zprava do vápna, ale jeho přízemní rána rozvlnila boční síť. Hosté se k zakončení dostali hned v následující minutě. Trestný kop zahrával Janura. Hlavičkující Micák nenasměroval míč mezi tři dříteňské tyče. Poté se dlouhé minuty hrálo ve středu hřiště s množstvím osobních soubojů. Hra byla rozkouskována častými fauly, které hráči obou týmů prakticky neustále komentovali, a tak se divák příliš fotbalové krásy nedočkal. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu měli vedoucí gól na kopačkách domácí. Brejkovou situaci táhl po pravé straně Vo Son, přihrál do vápna nabíhajícímu Pfefferovi, jenomže ten vyběhnutého Říhu zblízka překonat nedokázal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného, bezbrankového stavu 0:0.

Dříteň v závěru rozhodla

   Ani patnáctiminutová poločasová přestávka nic moc na hře obou týmů nezměnila. Pokračovalo se dál v obdobném duchu jako v dějství prvním. V 59. minutě se Dříteňští dostali do dalšího brejku. Pfeffer obešel před vápnem vyběhnutého Říhu a předložil balon na hranici šestnáctky Marku Kovaříkovi, jenomže ten slibně vyhlížející příležitost doslava zahodil. Vzápětí na druhé straně Kebl kolmicí oslovil rozběhnutého Januru, jenž se pokusil přelobovat gólmana Lébla, mířil však jen a pouze nad horní tyč. V 73. minutě měli domácí výhodu přímého kopu z velmi dobré palebné pozice. K míči se postavil Tomáš Kovařík, který zvolil ránu kolem zdi, ale Říha byl na správném místě a utaženou ránu dokázal vyrazit. V následujících minutách se pak rozhodlo o vítězi střetnutí. Marek Kovařík vedl rychlý útok do otevřené obrany středem hřiště, přihrál do vápna volnému Lukáši Pfefferovi a ten dělovkou na bližší tyč překonal Říhu, 1:0. Kapličtí otevřeli hru a o tři minuty později je domácí dokonale vytrestali druhým, nádherným gólem. Tomáš Kovařík vyslal po lajně  Pfeffera  jenž z první centroval. Do prudkého centru se hlavou položil střídající Ondřej Šíma a nechytatelná hlavička skončila v pravém horním rohu branky, 2:0. Hosté mohli pár minut před koncem ještě utkání zdramatizovat, když po zpětné Gondekově nahrávce si našel prostor ke střele Janura, mířil sice po zemi k tyči, ale Lébl se natáhl a míč vyrazil a dobíhajícím Řepovi s Gondekem byl máván ofsajd. Tohle byla jedna jediná střela Kaplických, která za celých devadesát minut směřovala mezi tři tyče.

 

Statistiky zápasu: střely na bránu 5:1, mimo 5:4, rohy 6:1, fauly 14:23



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč domácí): Věděli jsme, že Kaplice má silný první poločas. Zaměřili jsme se na to neinkasovat, hráli jsme odzadu a důrazně. To se nám myslím povedlo, protože soupeře jsme v první půli prakticky do ničeho nepustili. V kabině jsme si něco řekli a ve druhé půli už Kaplici přehrávali a z toho pramenily i naše dva góly. Řekl bych, že naše výhra je zasloužená. Hráčem zápasu je určitě Pfeffer, který jeden gól dal a druhý připravil. Vzadu nám pomohl Hošek a tradičně dobře zahrál Marek Kovařík.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): S jednou střelou na bránu za zápas se vyhrávat opravdu nedá. Domácí zvítězili zaslouženě. My jsme podruhé v sezóně okusili hořkost porážky a přenechali tak první místo v tabulce jiným.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] (86. P. Švejda [-] ) , T. Slepička [-] , T. Kovařík [-] , L. Hošek [-] , M. Werner [-] - M. Tupý [-] , R. Vo Son [-] (68. O. Šíma [-] ) , M. Kovařík [-] - M. Kovařík [-] , L. Pfeffer [-] (88. L. Koudelka [-] ) -

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - V. Kuchař [-] (58. J. Řepa [-] ) , M. Hami [-] , J. Gondek [-] , M. Románek [-] - T. Kebl [-] , P. Micák [-] (65. J. Doubrava [-] ) , F. Marek [-] (77. A. Preusler [-] ) , R. Daniel [-] (58. J. Štrbačka [-] ) - P. Janura [-] , R. Řežáb [-] -

ŽK: 39. L. Hošek - 56. M. Hami , 83. P. Janura , 84. T. Kebl .
Hráči zápasu: L. Pfeffer , L. Hošek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Pravda Luboš - TŘEŠTÍK Petr, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.