R. Soukup 28. (p.)
P. Petkov 31.
P. Petkov 67.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si poradil s Ledenicemi


Branky


28. R. Soukup (p.) , 31. P. Petkov , 67. P. Petkov
0
Kameňák dal Ledenice o třídu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Hosté nezačali utkání špatně a v první desetiminutovce měli dvě nadějné šance. Bezovi míč na malém vápně po přihrávce Kadlece nesedl. Po chvíli to byl znovu Bez kdo z vápna střílel nepřesně. Potom přeci jen převzali iniciativu domácí. Ve 28. minutě možná i vinou mokrého trávníku doklouzal Mičan dál než bylo zdrávo a srazil přitom Prokopa. Rozhodčí Studený nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Soukup, 1:0. O tři minuty později se po kombinaci dostal míč na pravé křídlo odkud centroval Sivák. Povedený centr uklidil hlavou na zadní tyči do sítě Petkov, 2:0. S tímto výsledkem odcházeli oba soupeři do šaten.

Ledenice se zvedly, ale třetí gól rozhodl

   Druhý poločas začaly Ledenice podobně dobře jako ten první a nějakých cca dvacet minut domácí trápili. Také měli několik příležitostí, ale stejně jako v úvodním dějství bez gólového vyjádření. Kameňák dokázal trefit tyčku. V 67. minutě vybojoval balon na levé straně poblíž brankové čáry Váša. Přihrál Kotalíkovi, který posunul míč před bránu kde se prosadil důrazný Petkov, 3:0. Tento gól o osudu utkání prakticky rozhodl a s tímto výsledkem se zápas také dohrál. Kamenný Újezd v tabulce Ledenice přeskočil a v příštím kole zavítá na hřiště Olešnice. Ledenice doma přivítají zatím trápící se Chlum.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): řekl bych, že naše výhra byla zasloužená. V první půli jsme byli lepší a dali dva góly. V té druhé nás hosté na nějakých patnáct dvacet minut hosté zatlačili, ale ustáli jsme to a přidal třetí gól jenž více méně rozhodl. Kromě několika minut jsem spokojený s předvedenou hrou i výsledkem. Hráčem zápasu volím Samborského, který splnil pokyny a doslova ze hřiště vymazal Winklera. Dobře také zahráli Bělohlav, Soukup a Sivák.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): šli jsme do zápasu s tím, že chceme potvrdit body s Novou Vsí což se nám bohužel nepovedlo. Během úvodních 10ti minut jsme měli dvě velké šance. Ty jsme neproměnili a soupeř převzal iniciativu a začal být nebezpečný. Ve druhé půli jsme proházeli posty a řekli si, že s tím zkusíme něco udělat. Měli jsme znovu dvě nebo tři gólovky, které jsme nedali. Soupeř vyhrál zaslouženě, i když jsme mu to svými chybami usnadnili. Pochválit dneska musím Kopáčka. Chtěl hrát, dřel, byl aktivní a zakládal útoky. Obecně to nedělám, ale vyjádřím se k rozhodčímu. Nevím kdo má na starosti delegaci a proč chlap v letech píská fotbal, který už nestíhá a je toho na něj moc. Zatím co mladý kluk mu mává na lajně. Nesvádím na něj naší prohru. Myslím, že pískal špatně na obě strany. Pokaždé, když nás píská je to bramboračka neskutečného kalibru, šílenost. Kolem středového kruhu má asi vyhrazený prostor a dál se bojí. Kluci chodí do práce a každý víkend se na fotbal, kterému dávají svůj volný čas těší. Pak nastoupí tenhle pán a rozjede si svoje představení.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , P. Petkov [-] (83. J. Nejedlý [-] ) , D. Průdek [-] , M. Sládek [-] - O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] (76. D. Frnka [-] ) , M. Sivák [-] , J. Váša [-] (85. [-] ) - R. Soukup [-] , A. Prokop [-] (65. V. Kotalík [-] ) -

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (74. M. Kožant [-] ) , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] - M. Volf [-] , M. Bez [-] , T. Hrubý [-] (83. P. Vajgel [-] ) , M. Kadlec [-] - L. Winkler [-] , V. Babka [-] -

ŽK: 58. M. Samborský - 29. J. Fošum , 39. T. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Samborský - M. Kopáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.