0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Chlum nestačil na Kaplici


Branky


0
Chlum opět neprohrál půli, ale ve druhé znovu padl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

   Chlumu se před zápasem roztrhl pytel s omluvenkami a musel šít sestavu horkou jehlou. Do branky si stoupl jinak levý bek Kotil. Hosté se znovu museli obejít bez zraněného Románka, k němuž se po minulém zápase přidal Marek Hami. Hostující trenér tedy musel řešit rébus, kdo nastoupí ve středu obrany. Příležitost dostali od začátku ve stoperské dvojici Arnošt Preusler a Václav Kuchař. Hra v prvním poločase se odehrávala téměř výhradně ve středu hřiště, bez větších příležitostí před jednou či durhou brankou. V čtrnácté minutě se po autovém vhazování dostal ve vápně k míči domácí kapitán Míka, z otočky pálil ovšem vedle. Hosté kontrovali o dvě minuty později. Rohový kop zahrával Kebl, hlavou poslal míč do tyče zkušený Petr Janura. Poté se dlouhé minuty hrálo mezi oběma šestnáctkami. Nebezpečně vyhlížela až hlavička Gondeka deset minut před přestávkou po centru od rohového praporku, ale Kotil zasahovat nemusel. Krátce před přestávkou měli domácí výhodu trestného kopu. Z dálky se do míče opřel Smetana, tečovaná střela skončila vedle branky. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Domácí odpadávali a hosté trestali

   Po změně stran získávali hosté pevnější půdu pod nohama. Domácím viditelně začali docházet síly. V 54 minutě v závaru před brankou ještě Micák neuspěl. O dvě minuty později už se skóre měnilo. Byl to právě Micák, který předal balón Radku Řežábovi, ten si našel prostor ke střele, zpoza vápna vyslal střelu k levé tyči, a i když si gólman Kotil na míč sáhl míč dostal do sítě, 0:1. V 62. minutě se fotbalisté Jiskry dostali k jedné z mála šancí ve druhém dějství. Po centru z pravé strany hlavičkoval mim branku Dlouhý. Prakticky z protiútoku hosté trestali. Na polovině hřiště se míče zmocnil Řežáb, předal jej rozběhnutému Janurovi, ten jej potáhl středem, přihrál doleva nabíhajícímu Robertu Danielovi jenž poslal míč podél vybíhajícího Kotila do domácí svatyně, 0:2. V polovině druhého poločasu gólman Martin Kotil svůj tým podržel, když po centru zleva mohl vedení hostů navýšit Štrbačka, ale Kotil skvělým zákrokem míč vytěsnil na rohový kop. Další šance už ale třetím gólem skončila. Domácí se hnali do bezhlavého útočení a hosté z brejků dávali góly. Po levé straně zatáhl míč kapitán Gondek, před vápnem našel volného Petra Januru, jenž kličkou oklamal Kotila, a střelou do prázdné branky navýšil vedení hosté už na rozdíl tří branek, 0:3. Ani čtvrtý gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 76. minutě se k centru z pravé strany dostal Janura, hlavičku Patrika Micáka gólman Kotil neudržel a hosté se mohli radovat počtvrté, 0:4. V závěrečné desetiminutovce měli hosté další tři tutové příležitosti, ale střídající hráči je proměnit nedokázali. Nejprve se do zakončení dostal Jan Fejtek, křížný pokus minul vzdálenější pravou tyč. Poté se proměnil v nahrávače, když ve vápně přiťukl balón Marku Urazilovi, jeho ránu Kotil reflexivně vykopl nohou. V 87. minutě zahrával rohový kop Kebl, na zadní tyči hlavičkoval Marek Urazil, Kotil s notnou dávkou štěstí míč dokázal vyrazit. Domácí se čestného úspěchu nedočkali ani po střele kapitána Davida Míky. Jeho táhlou střelu vyrazil gólman Říha na rohový kop.

 

Statistiky zápasu: střely na bránu 2:10, mimo 4:5, rohy 7:8, fauly 7:13



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (předseda oddílu domácí): Měli jsme potíže tým vůbec poskládat. Museli jsme z různých důvodů vypořádat s jedenácti omluvenkami ze základního kádru. A to mě mrzí, že to takhle dopadlo. První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný. I když Kaplice má svou kvalitu i historii, které se ještě nedávno psala v krajském přeboru. Ve druhé půli nám docházely síly a soupeř toho využil a 4:0 vyhrál. Chtěl bych klukům poděkovat, že vůbec nastoupili s zápas odmakali a odbojovali. Velký dík patří Kotilovi, jenž měl odvahu, šel do brány a nebylo to špatné.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): Snad poprvé v sezóně jsme k zápasu nastupovali jako favorité. V prvním poločase se toho mnoho nebezpečného neudálo. Ve druhém dějství začaly domácím docházet síly. Využili jsme toho a zaslouženě vyhráli. Bereme tak první tři body z hřiště soupeře.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
M. Kotil [-] - D. Míka [-] , L. Řepa [-] , J. Matoušek [-] , T. Smetana [-] - J. Flaška [-] , J. Březina [-] , P. Eliáš [-] , P. Tesař [-] (73. O. Novotný [-] ) - J. Dlouhý [-] , T. Bednář [-] (81. L. Kořínek [-] ) -

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - V. Kuchař [-] , A. Preusler [-] , J. Štrbačka [-] (76. P. Koclíř [-] ) , J. Gondek [-] - P. Micák [-] , R. Daniel [-] (65. J. Řepa [-] ) , F. Marek [-] (69. J. Fejtek [-] ) , T. Kebl [-] - P. Janura [-] , R. Řežáb [-] (71. M. Urazil [-] ) -

ŽK: 63. J. Flaška , 85. P. Eliáš .
Hráči zápasu: M. Kotil .
Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.