1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny si rozdělily body s Kaplicí


Branky


0
Ve Svinech zvonily tyče, ale padly i branky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

        Do nové sezóny vstoupili Kapličtí pod vedením trenéra Bohdana Malického na půdě ambiciózních Trhových Svinů, takže na úvod žádný lehký soupeř. První poločas mnoho šancí nepřinesl, i když různé náznaky byly před oběma brankami, ale domácí měli svou mušku poměrně vychýlenou a hostům chyběla lepší finální přihrávka. A tak se slušná divácká návštěva většího vzruchu dočkala až po dvaceti minutách hry. Zprava poslal centr do šestnáctky domácí kapitán Kolář, k hlavičce se dostal Kurali, ale míč mezi tři kaplické tyče nenasměroval, gólman Přibyl tedy vůbec nemusel zasahovat. Daleko nebezpečněji vypadala situace z 29 minuty střetnutí, kdy se v šanci ocitl opět Kurali, ale výbornou defenzivní činnost si splnil bránící Doubrava, který tvrdou ránu nepropustil na branku. Hosté měli v prvním poločase několik rohových kopů a po jednom z nich se sedm minut před poločasovou přestávkou měnilo skóre. Od levého rohového praporku poslal centr na přední tyč Kebl, v chumlu hráčů se gólman Vrábek na centr nedostal, tak jak by si přál a vyražený míč napálil prudce do branky Josef Gondek, 0:1. Jednogólové manko se ještě před odchodem do kabin snažil smazat kapitán domácích Kolář, který zakončoval po centru Perfolla z pravé strany, ale z hranice šestnáctky branku Spartaku netrefil. Do kabin tedy odcházeli po prvním poločase podstatně spokojenější hosté. 

Druhá půle přinesla vyrovnání

   Druhé dějství nabídlo divákům velice zajímavou podívanou se šancemi před oběma brankami. Po pěti minutách měl štěstíčko gólman Vrábek, který příliš nereagoval na centrovaný míč Kebla z rohového kopu a byl poněkud překvapen, když míč klepnul o břevno jeho svatyně. Domácí se snažili s nepříznivým vývojem něco udělat a smazat náskok soupeře. Blízko tomu měl v 62 minutě vždy nebezpečný Kurali. Do šance se dostával z pravé strany, ale jemně tečované zakončení poslalo míč vedle branky hostujícího Spartaku. Za asi klíčový moment střetnutí lze označit 72 minutu utkání, kdy Gondek posunul míč střídajícímu Janurovi, ten jej mezi obránci prostrčil na rozběhnutého Řežába, který se kličkou zbavil za vápno vyběhnutého gólmana Vrábka, pronikl do šestnáctky, ještě udělal kličku vrátivšímu se obránci, pak však míč poslal pouze do břevna. A domácí trestali už za dvě minuty. Trestný kop z pravé strany zahrával Kolář, na přetažený centr si počkal nepokrytý Josef Kurali a střelou z první nedal brankáři Přibylovi šanci, 1:1. Uběhly sotva další tři minuty a hosté si mohli vedení vzít zpět na svou stranu. Za vápnem se do balónu opřel Kebl, utažená křížná střela na kterou Vrábek nedosáhl, skončila pouze na tyči a proti Micákově dorážce po zemi stačil gólman špičkou kopačky zasáhnout. Domácí znovu mohli kaplické dokonale vytrestat gólem. Osm minut před koncem se domácí dostali ro rychlého kontru. Středem hřiště pelášil osamocený na branku hostů Kurali, kličkou se zbavil vybíhajícího brankáře a následně poslal balón od zývající hostující svatyně, ale v tomto případě měli štěstí i Kapličtí, neboť míč skončil na tyči a odražený míč poslal dobíhající Švepeš jen do ochranné sítě za brankou Kaplice. Zbývající minuty zvládli hosté velice zkušeně, domácí do žádného většího tlaku a šance již nepustili a z prvního střetnutí tedy vytěžili jeden bod za nerozhodný výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): První zápas nás zavedl na půdu Trhových Svinů což není jednoduchý soupeř. Zvítězit mohli oba dva týmy, asi by pro domácí i hosty bylo kruté, kdyby z utkání odešli bodově naprázdno, a tak lze konečnou remízu ohodnotit jako zaslouženou.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] (46. M. Švepeš [-] ) , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] (67. J. Fabián [-] ) , J. Kurali [-] , J. Petr [-] , L. Ebenhöh [-] (76. M. Valut [-] ) , M. Kodras [-] (82. J. Šafránek [-] ) , F. Štrachal [-] , M. Chromčák [-] , D. Brůha [-] (70. P. Randa [-] )

TJ Spartak Kaplice
F. Přibyl [-] - P. Micák [-] , V. Kuchař [-] (58. J. Fejtek [-] ) , P. Hošek [-] (65. P. Janura [-] ) , M. Hami [-] , R. Řežáb [-] , T. Kebl [-] , M. Románek [-] , J. Gondek [-] , J. Doubrava [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 55. J. Kurali , 80. M. Švepeš - 74. M. Hami .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - BUMBA František, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.