4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní málem promarnilo tříbrankový náskok


Branky


0

Fotbalisté Větřní v minulém kole zažili opravdu divoký zápas, ve kterém přišli vinou červených karet hned o trojlístek hráčů. Před utkáním s Dobrou Vodou pro ně tedy nebyla situace zrovna ideální...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do brány musel Sukdolák...

Přestože museli domácí před utkáním řešit problémy se sestavou, vstoupili do zápasu velmi aktivně, což se jim za několik minut také vyplatilo. V 17. minutě rozradostnil příznivce domácích poprvé Decarli, když otevřel skóre, 1:0.

 

Po zranění nastoupil do zápasu střelec Weinhard a hned o sobě dal také gólově vědět, když ve 26. minutě zvyšoval již na rozdíl dvou branek, 2:0. Tím však domácí v první pětačtyřicetiminutovce ještě nekončili. Ve 37. minutě se podruhé na střeleckou listinu zapsal Decarli, když poslal svůj tým do tříbrankového trháku, 3:0.

 

S hosty už to vypadalo opravdu zle, ale těsně před poločasovou přestávkou pro ně vykřesal jiskru naděje Granov, který snižoval ve 41. minutě na 3:1. Nutno podotknout, že domácí se museli vypořádat s dalším smolným okamžikem, když musel vinou zranění střídat gólman Pavelka a mezi třemi tyčemi za něj musel zaskočit v poli hrající Sukdolák, jelikož Větřní nemělo z důvodu nemoci k dispozici gólmanskou dvojku.

Domácí si vzali vedení zpět

Zásah do sestavy domácích vinou zranění brankáře byl ve druhém poločase znát. Větřní nedokázalo navázat na svou dobrou hru z první půle a hosté převzali otěže zápasu do svých rukou. Výsledkem toho bylo snížení na rozdíl jediné branky, o které se postaral v 58. minutě opět kanonýr v dresu Dobré Vody Granov, 3:2.

 

Netrvalo dlouho a hosté svého tlaku využili potřetí, když v 63. minutě srovnal skóre utkání kapitán Novotný, 3:3. Tříbrankové vedení domácích bylo rázem pryč. Hosté byli i nadále aktivnějším týmem a dostávali se do dalších šancí, které se jim však již nedařilo zužitkovat, a to je nakonec mrzelo.

 

V 74. minutě převzal na ofsajdové hranici míč Weinhard a se zakončením již neměl problém, 4:3.  Hosté se po této brance hodně zlobili na pomezního rozhodčího, jehož praporek však zůstal dole. Domácí si podruhé své vedení již vzít nenechali a drama, které připustili, nakonec zvládli úspěšně.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s Dobrou Vodou byl určitě těžký. Po minulém kole jsme byli bez třech vyloučených hráčů, takže jsme museli povolat do zbraně kluky z marodky a béčka. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hráli jsme dobrý fotbal. Vedli jsme 3:0 a vše bylo v úplné pohodě. Jenže po souboji našeho gólmana s Granovem musel náš brankář kvůli zranění střídat, a jelikož náhradní pro nemoc nastoupit nemohl, tak musel do brány Sukdolák ze hry. Poločas skončil 3:1. Druhá půle byla z naší strany doslova tragická. Vůbec jsme se soupeřem nedrželi krok, ten nás přehrával na všech postech a postupem času vyrovnal. Do konce zápasu měli hosté ještě plno slibných šancí, ale naštěstí pro nás je zahazoval. My jsme měli jeden brejk, který byl asi určitě na hranici ofsajdu, já to těžko jako zakončující hráč posoudím, ale soupeř se hodně zlobil a i diváci tvrdili, že jsem v ofsajdu byl. Pomezní to však neodmával a já tak přehodil gólmana na konečných 4:3. Celkově jsme byli určitě šťastnějším týmem. Pochválím Sukdoláka, který si stoupl do brány a měl i dobré zákroky, já bych tam nevlezl. Bordáč odehrál taky jeden ze svých lepších zápasů. Chtěl bych také poděkovat klukům z béčka, že nám pomohli. Příští týden nás čeká předehrávka, tedy pokud nebudeme pod sněhem. Doma budeme chtít určitě zvítězit a rozloučit se s našimi výbornými fanoušky.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] (43. M. Přibyl [-] ) - R. Weinhard [-] , V. Decarli [-] , J. Skok [-] (86. L. Turek [-] ) , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Šustr [-] (59. T. Hromada [-] ) , J. Sukdolák [-] , M. Pils [-] , P. Vnuk [-]


ŽK: 89. M. Pils .
Hráči zápasu: R. Weinhard , P. Bordáč , V. Decarli .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lepič Jiří - NOVOTNÝ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.