3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice si poradily s Roudným


Branky


0

Roudenské rezervě se výsledkově příliš nedaří. To platilo i pro poslední zápas, ve kterém nestačila na tým Nemanic...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Ani jeden z týmů nezažil příliš vydařené předposlední kolo, ve kterém roudenská rezerva podlehla v domácím prostředí ambicióznímu Velešínu, a v Jindřichově Hradci se zrodil možná nejpřekvapivější výsledek posledních kol, když tamní rezervě podlehly právě Nemanice a to poměrně vysoko 5:0. Nebylo tedy pochyb o tom, že si budou chtít obě jedenáctky spravit chuť v nadcházejícím kole, ve kterém na sebe narazili.

 

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný a ani jeden ze soupeřů se nechtěl dopustit zbytečné chyby, která by mohla poslat protivníka do vedení. Obě obrany byly kompaktní a předváděli spolehlivý výkon, takže diváci, kteří čekali gólové hody, byli zpočátku nejspíše zklamaní. V prvním poločase se ani na jedné straně hřiště skóre neměnilo a do šaten se tak odcházelo za stejného nerozhodného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0.

Domácí převzali otěže

Druhá pětačtyřicetiminutovka již patřila domácím, kteří začali trestat chyby svého soupeře. V 58. minutě otevřel skóre zápasu špílmachr domácích Nevosad a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení, 1:0.

 

Tato branka hostující celek poněkud rozhodila a režie zápasu byla od této chvíle především záležitostí Nemanických. Ti se v 75. minutě po zásluze dočkali navýšení svého vedení, když se na střeleckou listinu zapsal poprvé v utkání Bašta, 2:0.

 

Tentýž hráč dal výsledku utkání konečnou podobu v samotném závěru, a to když v 87. minutě přidal svou druhou trefu a celkově třetí nemanickou branku, 3:0. Hosté se znovu, stejně jako v předchozím utkání, nedokázali gólově prosadit, a tudíž odjížděli domů bez bodů. Uvidíme, jak si oba celky povedou v plánované jarní předehrávce.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Nemanice mají zkušený tým a hrají velmi dobře. První poločas jsme drželi vyrovnaný výsledek, ale bohužel ve druhé půli přišly individuální chyby, které domácí tým trestal. Nehráli jsme dobře a tomu odpovídá i výsledek. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy



TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - M. Lerch [-] , P. Turek [-] , M. Bartoš [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , J. Stegbauer [-] , A. Trejbal [-] (35. D. Collin [-] ) , F. Vávra [-] , F. Budín [-] (68. S. Kubeš [-] ) , M. Strapáč [-] (80. R. Kokeš [-] ) , F. Řehák [-] , V. Vacek [-] (72. J. Vopelka [-] )

ŽK: 20. F. Budín , 80. M. Štěpánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.