1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda konečně opět za tři body


1

Fotbalisté Dobré Vody již zoufale potřebovali zlomit výsledkovou mizérii z posledních zápasů a s vidinou bodového zisku určitě odjížděli i k zápasu do nedalekých Nemanic…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavřel otevřel skóre zápasu

Dobrá Voda v předchozích třech kolech utrpěla tři porážky a nebylo tedy divu, že další ztrátu bodů již nechtěla dopustit. Tomu také její trenér přizpůsobil i sestavu, což se mu nakonec v duelu s nebezpečnými Nemanicemi vyplatilo.

 

V průběhu první pětačtyřicetiminutovky se oba týmy spíše oťukávaly a ani jeden z nich se nechtěl dopustit zbytečné chyby, která by mohla poslat soupeře do vedení. Diváci si tak na první gól museli počkat až do 32. minuty, když se po dobře zahraném rohovém kopu dokázal prosadit Zavřel, 0:1.

 

Domácí byli úvodní brankou zápasu poněkud zaskočeni a ve zbývajících minutách prvního poločasu se jim již vyrovnat nepodařilo, ačkoliv se o to horlivě snažili. Do šaten tak o poločasové přestávce odcházeli spokojenější hosté z Dobré Vody, kteří měli na svém kontě těsné jednobrankové vedení.

Domácí zvládli pouze snížit

Hosté chtěli nejspíše co nejrychleji své vedení navýšit, což se jim také podařilo. Z druhého poločasu uběhlo pouhých sedm minut a Lašák poslal svůj tým do dvoubrankového trháku, když se hosté opět dokázali prosadit po rohovém kopu, 0:2.

 

S dvougólovým vedením na své straně se již Dobrá Voda nemusela nikam hnát a stačilo jí vycházet z dobře zajištěné obrany, což také v dalších minutách druhého dějství praktikovala a poměrně dobře se jí to dařilo.

 

Pro domácí vykřesal v 78. minutě jiskřičku naděje na bodový zisk Dubský, když snížil na 1:2, ale to byl nakonec jediný gól, který Nemanice dokázaly vsítit. Ve zbývajících minutách zápasu už hosté žádné další komplikace nedopustili a mohli se tak radovat z cenného tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Boris Novotný (kapitán): Do Nemanic jsme jeli s pokorou, a to oprávněně. Měli jsme tři porážky v řadě. Vzhledem k tomu jsme přizpůsobili i sestavu, kdy jsme nastoupili s jedním hrotovým útočníkem. Dirigentské role se velice úspěšně zhostil dobře hrající Granov. První půle byla spíš taková oťukávací, a to z obou stran. Dali jsme dva góly po dobře zahraných rohových kopech. Druhá půle byl z naší strany dobře odbráněná a domácí se zmohli jen na snížení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - IZUGRAFOV Svyatoslav, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 10. 2016 19:21
Do Nemannic jsme jeli s pokorou, a to oprávněně. Měli jsme tří porážky v řade. K tomu jsme přizbůsobili i sestavu na jednoho hrotového útočníka. Dirigentské role se velice úspěšně zhostil dobře hrající Granov. První půle byla spis taková oťukávaná z obou stran.Dali jsme dva góly po dobře zahraných rohových kopech. Druhá půle byla z naší strany dobře od bráněná a domácí se zmohli jen snížit.