0:1
(0:0)
69. J. Stegbauer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 14:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné poprvé za tři body


Branky


69. J. Stegbauer (p.)
0

Jindřichohradecká rezerva se představila podruhé v řadě na svém hřišti, kde tentontokrát přivítala rovněž rezervní tým z Roudného. Domác však opět bodovat nedokázali.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Oba týmy měly před utkáním na svém kontě po bodu za předchozí remízy a nebylo tedy pochyb o tom, že tentokrát již touží bodovat naplno. Hosté si hned v první pětačtyřicetiminutovce vytvořili několik slibných příležitostí k ohrožení domácí branky, ale ani tu největší z nich, kdy se ocitli s míčem na malém vápně před domácím gólmanem Cettlem využít nedokázali.

I jindřichohradečtí fotbalisté svému soupeři několikrát během první půle zahrozili, ale na svém místě byl vždy včas připravený dobře chytající Hřebejk, který nedovolil domácím skórovat. V prvním poločase se tedy nakonec diváci gólu nedočkali a oba trenéři mohli o poločasové přestávce přemýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v dějství druhém.

Gól a červená karta

Druhý poločas se zpočátku odvíjel podle podobného scénáře jako úvod zápasu. A to až té doby, než pronikajícího hostujícího útočníka zastavil v 69. minutě v pokutovém území až za cenu faulu domácí brankář a pískala se penalta.

Míč si na značku pokutového kopu postavil Stegbauer a poslal Roudné do vedení 0:1. Od tohoto okamžiku si hosté hlídali své jednobrankové vedení, což jim v samotném závěru poněkud zkomplikoval svým vyloučením Kubeš.

Roudenští však již v závěrečných minutách utkání žádné drama nedovolili a po konečném hvizdu hlavního arbitra mohli slavit první tříbodový zisk v letošní sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Do Hradce jsme jeli již bodovat naplno a mám velkou radost, že se to povedlo. Těší mě také, že jsme pozměnili rozestavení a kluci to až na drobnější chybičky plnili velmi dobře. Naše hra nebyla špatná a v první půli jsme si vytvořili velmi dobré příležitosti, ale bohužel ani z malého vápna jsme nedokázali gól vstřelit. Domácí také hrozili a vytvořili si pár příležitostí, ale ty zlikvidoval dobře chytající Hřebejk. Zápas rozhodla penalta, která byla stoprocentní po faulu gólmana na našeho útočníka. Horším momentem byla červená karta na naší straně, která byla naprosto zbytečná, ale zasloužená. Tři body musíme teď potvrdit v domácím zápase, na který se musíme pořádně připravit.



Sestavy



TJ Malše Roudné B
T. Hřebejk [-] - M. Otepka [-] (58. M. Svobodný [-] ) , A. Trejbal [-] (62. M. Lerch [-] ) , F. Vávra [-] (89. T. Bakalář [-] ) , S. Kubeš [-] , J. Stegbauer [-] , J. Vopelka [-] , F. Řehák [-] , J. Vogl [-] , V. Vacek [-] , M. Strapáč [-]

ŽK: 83. S. Kubeš . ČK: 87. S. Kubeš .
Hráči zápasu: T. Hřebejk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Písek Martin - KŘÍŽ Karel, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.