2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák doma za tři body


Branky


0

Čtyrák si v minulém kole přivezl třígólovou porážku od nováčka soutěže z Nové Bystřice a nebylo tedy pochyb o tom, že si bude chtít spravit chuť tuto sobotu. Na domácí půdě ho však nečekalo vůbec nic lehkého, když se mu do cesty postavila TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytvořili na svého soupeře tlak

Od úvodních minut prvního poločasu však bylo patrné, kdo je na hřišti doma. Míč byl častěji na kopačkách domácích fotbalistů, kteří se prezentovali pohlednou ofenzivní kombinační hrou a vytvářeli na svého soupeře tlak. Hosté z Veselí se spoléhali spíše na brejkové situace, ale proti pozorné domácí obraně se jim prosadit nedařilo. Domácí si v průběhu prvního poločasu vypracovali několik slibných šancí ke vstřelení branky, když například Příhoda pálil z úhlu levačkou vedle, poté vykopával jeho nebezpečnou hlavičku z brankové čáry jeden z hostujících obránců, anebo když jeho parťák z útoku Janeček neproměnil svůj samostatný únik. Gólu se ale přeci jen domácí v prvním poločase dočkali. Ve 45. minutě poslal Valta do vápna přetažený rohový kop, na který na zadní tyči číhal Příhoda a hlavou poslal míč za bezmocného hostujícího brankáře, 1:0. Ukázkový gól do šatny. I hosté v průběhu první půle několikrát zahrozili, ale jejich útočné snahy povětšinou dokázala zmařit pevná domácí obrana, popřípadě pozorný gólman Sobolík.

Příhoda rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned v jeho druhé minutě se mohli radovat z vyrovnání, když centr z pravé strany prodloužil do sítě Koktavý, 1:1. Domácí jakoby ve druhém poločase po inkasované brance malinko znervózněli, což se podepsal i na jejich herním projevu, kdy začala poněkud váznout kombinace, to bylo ale také do jisté míry zapříčiněno častým přerušováním hry. Co však fotbalistům čtyráku oproti předchozímu utkání nechybělo, byla bojovnost, díky níž dokázali v 64. minutě strhnout vedení znovu na svou stranu, když se po autovém vhazování prosmýkl Příhoda do pokutového území, kde byl faulován a hlavní arbitr nařídil pokutový kop, který sám faulovaný s velkým přehledem proměnil, 2:1. Hostům se již jednou v utkání podařilo vyrovnat a snažili se o to i ve zbývajících minutách druhého poločasu. Míč do sítě podruhé dostali, a to po dobře zahrané standardní situaci, ale pro ofsajdové postavení zakončujícího hráče na zadní tyči nebyl uznán. Domácí si utkání ještě poněkud zkomplikovali v samotném závěru, když musel předčasně pod sprchy jinak dobře hrající Janeček, ale toho již hosté využít nedokázali a Čtyrák se tak mohl radovat z prvních podzimních bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): S předvedenou hrou v prvním poločase jsem velmi spokojený, nebáli jsme se hrát a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili, řekl bych, že byla jen otázka času, kdy se dostaneme do vedení, to se nám nakonec v samotném závěru poločasu podařilo. Do druhého poločasu jsme vstoupili, jak už je naším zvykem, poněkud vlažně a soupeř nás za to potrestal vyrovnávací brankou. Celkově byl druhý poločas hodně rozkouskovaný častými fauly a přerušeními hry. Nám se nedařilo navázat na dobrý kombinační fotbal, který jsme předváděli v poločase prvním, ale nechyběla nám bojovnost, díky níž jsme nakonec zápas dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Janeček [-] , F. Leiš [-] (89. D. Sobolík [-] ) , T. Pecha [-] , V. Vejvar [-] (81. M. Sedlic [-] ) , J. Příhoda [-] , T. Valta [-] , V. Slepička [-] , V. Tlachač [-] , T. Vajo [-] , M. Havelec [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - A. Hruška [-] (36. D. Karták [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] - P. Kolář [-] , P. Nuhlíček [-] , D. Doležal [-] , D. Klestil [-] (79. T. Ardamica [-] ) - P. Daněk [-] , P. Hájek [-] -

ŽK: 41. T. Vajo , 56. V. Slepička , 65. T. Valta , 70. V. Tlachač , 74. J. Příhoda - 65. P. Fukal , 72. M. Šachl , 76. P. Daněk . ČK: 87. P. Janeček .
Hráči zápasu: J. Příhoda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.