0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice mají po půlce soutěže na čele desetibodový náskok!


Branky


20. J. Štecher (p.) , 25. M. Horka , 57. K. Novotný
0

Hradiště nemohlo na ve formě hrající Dražice stačit, nevstřelilo mu ani branku. Za pravého podzimního počasí plného deště a zimy zajížděl favorit na neznámou půdu do Hradiště u Písku. Hřiště sice hosté dlouho hledali, ale odjížděli odsud maximálně spokojeni. Více v reportáži s fotkami Lubomíra Koláře! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horka zažil povedený návrat do sestavy

Domácí okupují samé dno tabulky, od počátku bylo patrné, kdo tahá za kratší konec. Domácí borci se snažili, ale jejich akce většinou končily před dražickým velkým vápnem. Po dlouhé pauze zaviněné operací kolena mohl nastoupit Marian Horka a do zadních řad vnesl potřebný klid. Je pravda, že ze své pozice stopera byl často vidět na hrotu, ale to umožňovala zejména neškodnost domácích.

 

 

První velkou šanci na změnu skóre musel hasit gólman Baka, když konečky prstů zachraňoval při střele Pichlíka v 10. minutě. Poté hned z protiútoku zahrozil K.Novotný. Místo přihrávky volil střelu na zadní tyč, ale minul branku. Ve 13. min. se prvně pohnul ukazatel skóre. Valášek nacentroval do vápna svůj pověstný centr a po závaru ve vápně se balon odrazil od ruky jednoho z obránců. Rozhodčí neměl jinou možnost než odpískat penaltu. J.Štecher nezaváhal a nabídnutou šanci přetavil ve vedoucí gól – 0:1! Pak se hra přesouvala mezi vápny od jedné branky ke druhé. Podmáčený terén nedovoloval nějakou kombinaci a diváci viděli víc boj než kvalitní fotbalové představení. Ve 26.min. se stoper Horka opět odhodlal k útočení a odměnou mu bylo vstřelení další branky. Po několika přihrávkách kolem velkého vápna Horka vystřelil svou slabší levačkou a brankář na střelu k pravé tyči nedosáhl a bylo rázem už 0:2! I v dalších chvílích byl Horka aktivní. Jeho hlavička ze 32.min. po centru Valáška, šla jen těsně mimo tyče. Svou hlavičku nezúročil Horka ani v samém závěru první půle, po centru D.Štechera. Do šaten tak hosté odcházeli s dvoubrankovým náskokem.

Domácí se snažili, ale branka nepřišla

Úvod druhé půle svědčil o tom, že v kabině domácích proběhlo nějaké domlouvání a hecování. Domácích bylo rázem plné hřiště a přišly i brankové příležitosti. Nejprve Pichlík v 52.min., po přihrávce Čejky, nemířil přesně. Neprosadil se ani Žalud hlavou po rohovém kopu. Ke změně skóre tak došlo na druhé straně. J.Štecher zatáhl balon po levém křídle, nacentroval prudký přízemní centr před branku.Tam byl v náběhu Kromka. Jeho střelu ve skluzu gólman sice odrazil, ale dobíhající K.Novotný balon pohodlně uklidil do prázdné branky a zvýšil už na 0:3!

 

V 71. minutě zahrozil střídající Bareš, který zatáhl balon po pravé straně, utekl bekovi a předložil prudký přízemní centr  do vápna. Tam Kromka ve skluzu jen těsně minul domácí svatyni. Další gólovku měli na kopačkách postupně P.Novotný, Bareš a J.Štecher, ale ani jedna jejich dorážka neskončila za zády brankáře Lapeše. Domácí se v závěru snažili zkorigovat nepříznivý stav, ale když se Pichlík ocitl sám před Bakou a ten jej vychytal, bylo jasné, že ukazatel 3:0 ve prospěch Dražic je už konečný.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář: "Povinnost vyhrát na hřišti předposledního celku jsme tak splnili a udrželi i dál svou neporazitelnost. Poslední utkání sehrajeme v sobotu s milevským béčkem, které okupuje samé dno tabulky. Pojedeme i tam se stejnými ambicemi jako do Hradiště!!!"



Sestavy


TJ Hradiště
V. Lapeš [-] - L. Hanus [-] , T. Žalud [-] (71. A. Slavíček [-] ) , P. Valach [-] (67. L. Vyrostek [-] ) - T. Blažek [-] , P. Žalud [-] , D. Čejka [-] (63. L. Mužík [-] ) - O. Humr [-] (61. J. Vepřovský [-] ) , D. König [-] , L. Pichlík [-] , M. Chassard [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] (49. J. Vlašin [-] ) - J. Štecher [-] - K. Novotný [-] (62. T. Bareš [-] ) , M. Horka [-] , P. Novotný [-] , J. Kromka [-] , T. Hořejší [-] , R. Pfeifer [-] , R. Valášek [-] , D. Štecher [-]

ŽK: 75. L. Pichlík - 26. D. Štecher , 55. R. Valášek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vítek Miroslav - BRYCH Jiří, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.