3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dražice si odškrtly dalšího soupeře, Blatná padla 0:3. Postaral se o to Štecher


Branky


9. J. Štecher , 17. J. Štecher (p.) , 67. J. Štecher
0

Jak utkání vypadalo z pohledu lídra tabulky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

AUTOR REPORTU - Lubomír Kolář, vedoucí mužstva Dražic: 

Začátek zápasu se hrál podle blatenských not a my mohli být rádi, že bez brankového zúročení. Hned ve 3.min. předvedl skvělou robinzonádu Baka, když vyrážel tvrdou střelu Křivance z hranice velkého vápna. Prvních 10 minut jsme se prakticky nedostali na soupeřovu polovinu. Až přišla 11.minuta. Dan Štecher byl faulován ve středu pole. Svým rychlým rozehráním na Kromku zaskočil hostující hráče, Kromka utekl po levé straně a ideálně našel před brankou Jiřího Štechera. Pro toho už nebyl problém poprvé rozvlnit síť za zády hostujícího brankáře Sedláčka – 1 : 0!

 

 

Až po vstřelení vedoucího gólu se hra vyrovnala a naši hráči si osahali i druhou polovinu hřiště. Do gólového zakončení se však nedostávali. V 17.minutě byl ve vápně hostů sražen Bareš a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Jako exekutor byl určen J.Štecher, který zmátl brankáře, poslal balon na opačnou stranu a nás do vedení  2 : 0! Do konce první půle pak stojí za zaznamenání už jen průnik Pfeifera, který se dostal z pozice pravého beka po narážečce se Stuchlíkem až do vápna, ale na kvalitní střelu měl málo času a bylo po šanci... Ve 38.min. byl rozhodčí k hostům milosrdný, protože faul ve vápně na pronikajícího D.Štechera byl nejspíš už za hranou regulérnosti, píšťalka však zůstala němá...

 

Druhý poločas byl svou kvalitou ještě horší než první. Naši hráči se nedostali k žádné kombinaci a i když mohli hrát v klidu pod dojmem dvoubrankového vedení, utápěli se v nepřesnostech. Hrozili jsme tak převážně ze standardních situací, které výtečně servíroval do vápna Valášek. Z jedné takové měl gólovku na hlavě Kromka, ale přestřelil..O minutu nato měli šanci i hosté, Kalmünzer se řítil sám proti Bakovi středem hřiště, ale náš brankář mu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel takže střelu stačil zblokovat a než mohl jeden z blatenských dorazit do odkryté branky, byl u balonu dřív vracející se Fořt a uklidil míč do bezpečí.. Další šanci hostů měl v 60.min. Čadek, ale jeho střela z vápna šla mimo tyče. V 69.min. se nepovedl výkop brankáři Sedláčkovi. Balon si našel volného Kromku, který po krátkém potáhnutí po pravé straně opět předložil ideálně před branku na nabíhajícího J.Štechera, který završil čistý hattrick a bylo už 3 : 0!

 

      V závěrečné čtvrthodince jsme opět přepustili iniciativu soupeři. Jako bychom cítili, že si za předváděnou hru nějakou branku dát zaslouží. Proti byl však náš brankář, který se blýskl několika skvělými zákroky a dal na vědomí, že chytá ve velké pohodě. Vychytal jak Stulíka tak i Říhu a udržel čisté konto. Když se v poslední minutě nedokázal gólově prosadit ani střelec zápasu – J.Štecher, když z jasné pozice, po centru Valáška, hlavou přestřelil, zápas skončil 3 : 0.

 

 

sestava domácích: Baka – Valášek, Fořt, Vlašín,Pfeifer – Štecher D.,Hořejší, Stuchlík, Bareš – Kromka, Štecher J.    Střídali : Novotný K., Novotný P., Smutný



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Poslední podzimní zápas jsme na domácím trávníku sehráli proti Blatné. Mnoho fotbalové krásy k vidění nebylo. Ať už z důvodů rozmoklého trávníku nebo kvalitního soupeře nebo podcenění protivníka jsme nehráli dobře a jen díky střelecké produktivitě Jirky Štechera a v tomto utkání jeho dvorního nahrávače Honzy Kromky jsme dokázali získat všechny bodíky a udržet domácí neporazitelnost. Do konce podzimu zbývá sehrát ještě 2 utkání. Příští neděli hrajeme v Hradišti, které je předposlední a venku sehrajeme i předehrávku prvního jarního kola. Pro změnu pojedeme do Milevska, nejspíš na umělku, o týden nato ( v sobotu ).




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] - J. Štecher [-] , L. Stuchlík [-] (70. D. Smutný [-] ) - J. Vlašin [-] , J. Kromka [-] (77. K. Novotný [-] ) , T. Hořejší [-] , T. Bareš [-] (57. P. Novotný [-] ) , R. Pfeifer [-] , R. Valášek [-] , D. Štecher [-]

TJ Blatná
O. Sedláček [-] - P. Prokopec [-] (70. P. Stulík [-] ) , L. Motyka [-] , J. Hrubý [-] , Š. Říha [-] , V. Šilhavý [-] , M. Sedláček [-] , J. Nový [-] (42. J. Sýkora [-] ) , F. Čadek [-] , O. Křivanec [-] , D. Kallmünzer [-] (74. J. Svoboda [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - KOMZÁK Zdeněk, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.