3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov rázně ukončil čekání na výhru, Hluboké závěr podzimu nevyšel


Branky


0

Oba týmy v posledním kole utrpěly hořkou domácí porážku, Hluboká s Osekem a Rudolfov slíznul rovnou bůra od Katovic. Lépe se ale otřepali právě Rudolfovští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do půle

Domácí šli rychle do vedení zásluhou Šindeláře, který byl pohotový před Brašničkou a bylo to 1:0. A po půlhodině hry to bylo o dvě branky, Kovačičín dokončil kombinační akci domácího celku. Hosté věděli, že už to na těžkém terénu budou mít složité. A po brance Pouzara z penalty bylo ve 42. minutě už zcela hotovo. Zkušený středopolař potrestal faul na vlastní osobu nemilosrdně.

Teringl neinkasoval

Hluboká se čestné branky ve druhé půli nedočkala, brankář Teringl zlikvidoval i příležitosti hlubockého nejlepšího střelce Taubera. Rudolfov se tak opět vzdálil Hluboké, která se už napevno usazuje ve středu tabulky.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - O. Hajný [-] , Z. Kuna [-] , J. Novotný [-] - D. Ryneš [-] , J. Hrbáč [-] , V. Baščevan [-] (75. M. Pexa [-] ) , J. Kovačič [-] , V. Dvořák [-] (62. M. Kocina [-] ) - J. Šindelář [-] , R. Pouzar [-] (83. D. Hric [-] ) -

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] , J. Hrdý [-] (46. M. Lovička [-] ) - J. Rubick [-] (70. O. Krátký [-] ) , K. Jonáš [-] , M. Vít [-] , O. Němec [-] (60. T. Křiváček [-] ) , I. Nitrianský [-] - T. Tauber [-]

ŽK: 60. Z. Kuna , 63. J. Kovačič , 80. R. Pouzar - 40. I. Nitrianský , 55. T. Antoš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETERKA Marek - REITINGER Jiří, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.