Říský potvrdil formu, Osek přejel Olešník a vzdálil se mu v tabulce


Branky


32. M. Studnička (vl.) , 44. J. Říský , 49. S. Hosnedl , 58. J. Říský - 90. R. Štos
0

Není příliš pravděpodobné, že se v KP bude hrát i příští víkend, na kdy jsou stále naplánovany předehrávky jarního kola. A Olešník by za to byl asi rád - podzim mu vůbec nevyšel a setkání s posledním soupeřem to potvrdilo. Osek inkasoval až v samotném závěru. Předtím se prosadil čtyřikrát, z toho hned dvakrát Hráč minulého kola Jakub Říský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek šel do vedení

Utkání tabulkových sousedů mělo jednomu z týmů zařídit klidnější přezimování. První půlhodina hry toho mnoho nenabídla, ale pak přišla změna skóre. Od M. Studničky se po standardní situaci odrazil míč za brankářova zády a domácí vedli vlastním gólem 1:0. A důležitou brankou do šatny se blýskl Říský, který se prosadil povedenou ránou - 2:0.

Kosmetická úprava domácím radost nezkazila

Olešník nezachytil ani úvod druhé půle. Domácí se prosadili rychlou kombinační akcí, na jejímž konci byl Hosnedl. Obrana Olešníku nepatří k nejpevnějším, a tak se pak druhým gólem v zápase prosadil Říský po samostatné akci, v 58. minutě to tak bylo 4:0 a o vítězi nemohl nikdo pochybovat. Pak se Olešník přece jen osmělil, ale Chaluš i s trochou štěstí odolával. Až do předposlední minuty, kdy mu sebral čisté konto Štos. Osek tak z důležitého zápasu vysekal tři bodíky, Olešník zůstává třetí od konce.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TUPÝ Petr, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.