0:5
(0:2)
1. V. Uher
20. D. Ryneš (vl.)
54. J. Kovačič (vl.)
67. M. Repa
74. K. Cibulka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice nasázely Rudolfovu bůra, ani zde nechyběly dva vlasťnáky


Branky


1. V. Uher , 20. D. Ryneš (vl.) , 54. J. Kovačič (vl.) , 67. M. Repa , 74. K. Cibulka
0

Penalty v závěru či dva vlastní góly v jednom duelu - 13. kolo KP nenudí. Na Rudolfově se stal ten druhý případ, jinak to byla velká katovická jízda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková trefa

Trenérské duo Katovic Malý – Kříž vyztužilo střed hřiště, kam se postavil Cibulka, a Repu přesunuli na levou stranu zálohy. Tento tah se ukázal jako klíčový. Byl to totiž právě Repa, který již po půlminutě vnikl z levé strany do vápna, na jeho přihrávku si naběhl Uher a na dvakrát překonal Teringla – 0:1.

 

Brzká úvodní branka vlila do žil hostujících hráčů klid a potřebné sebevědomí. Ve třetí minutě napřáhl za vápnem Cibulka a Teringl musel vytáhnout skvělý zákrok, aby jeho střelu vyrazil na roh. Stejný hráč to zkoušel v minutě dvanácté, ale Teringl byl opět na místě. Opaření domácí se až poté dostávali pomalu do hry. Ryneš ve 13. minutě poslla svojí střelu do šibenice, ale Švehla byl proti a míč zázračně vyrazil. To byl bezesporu jeden z rozhodujících okamžiků utkání. Záhy totiž udeřilo podruhé na druhé straně. Důrazný Miklas šel nebojácně za míčem, obešel domácí stopery a s přispěním Ryneše zvýšil vedení na 2:0.

 

Ze zbývajícího průběhu prvního poločasu stojí za zaznamenání ještě dvě nebezpečné akce rudolfovského Šindeláře a ťukes hostův domácím vápně, který Uher skončil střelou vedle.

 

Radost Katovic s kaňkou v podobě zranění Požárka

I druhý poločas začal katovickým náporem a v jeho úvodu si hosté vypracovali tři velké příležitosti ke zvýšení náskoku. Útočné duo Požárek – Uher ohrožovalo Teringla, stav se ale nezměnil. A k hostujímu štěstí se nezměnil ani v 50. minutě, kdy se po centru Pouzara otřáslo břevno branky. To ale bylo od domácích vše, zbytek utkání hráči Katoviv naprosto opanovali.

 

V 53. minutě centroval Repa na úplně volného Uhra, namísto něj si ale uklidil míč do vlastní sítě Kovačičin – 0:3. A když v 67. minutě Repa překonal po skvělé individuální akci a technické střele domácího Teringla počtvrté, bylo rozhodnuto – 0:4.

 

V 72. minutě jeden z domácích stoperů doslova knokautoval na hranici pokutového území Požárka.Ten utrpěl krvavé zranění v obličeji a po následném pádu otřes mozku. Přivolanou sanitkou byl převezen do nemocnice, kde po ošetření zůstal na pozorování. 

 

Z následného přímého kopu se přesnou střelou přes zeď trefil Cibulka a upravil skóre na konečných 0:5. Zbytek utkání se pak jen dohrával z povinnosti.

 

ZDROJ: fotbal-katovice.cz



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
web Katovic: Tři body a vysoké vítězství v Rudolfově nás těší, ale radost máme zkaženou kvůli Michalovo zranění. Jeho zdraví je pro nás přednější než úspěch na hřišti. Přejeme mu brzké uzdravení. Ve zbytku podzimu se budeme muset bez něj obejít, kluci budou bojovat i za něj. Děkujeme všem divákům, kteří nás přijeli do Rudolfova povzbudit. Vytvořili klukům domácí prostředí a společně si to s nimi po zápase užili při děkovačce.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , D. Hric [-] (46. V. Baščevan [-] ) , Z. Kuna [-] - M. Pexa [-] , J. Kovačič [-] (61. M. Kocina [-] ) , D. Ryneš [-] , J. Hrbáč [-] - J. Šindelář [-] , R. Pouzar [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , K. Cibulka [-] , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] - M. Repa [-] , R. Kočí [-] , J. Schánělec [-] (78. P. Rejšek [-] ) , J. Miklas [-] (83. L. Černý [-] ) - M. Požárek [-] (73. D. Zoubek [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 16. R. Pouzar , 64. D. Ryneš , 82. J. Hrbáč , 84. Z. Kuna - 17. J. Schánělec , 63. T. Hajdušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šafránek Petr - KORANDA Tomáš, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.