2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola hned na úvod - Ševětín porazil Čimelice!


Branky


0

Poslední celek tabulky se v minulém kole dočkal první výhry a po týdnu neváhal pod trenérem Koláčkem znovu zabrat. Vyšlápl si tentokrát na třetí Čimelice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrné utkání, do kterého hosté nastupovali v pozici favorita, v prvním poločase mnoho zajímavých příležitostí nenabídlo, Černý ani Slavík se v bráně nepředřeli a do kabin se šlo za stavu 0:0. To druhé dějství už to bylo o něčem jiném. Domácí dostal do vedení Hindy, který proměnil samostatný postup na brankáře v gól - 1:0.

 

Ševětín se mohl začít soustředit na defenzivu, a situaci mu hodně usnadnila 83. minuta, kdy si duchapřítomně počínal ve vápně Mohamed a bylo to už o dvě branky. Čimeličtí se dočkali snížení dvě minuty před koncem, jenomže po Řezáčově trefě už druhý úder nepřišel a Ševětín se tak dotáhl na Planou nad Lužnicí.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - V. Kříha [-] , M. Hanousek [-] (29. P. Mohamed [-] ) , P. Wolf [-] , L. Kupec [-] , Z. Sváta [-] - T. Hindy [-] (67. J. Bohoněk [-] ) , J. Suchan [-] (90. J. Švejda [-] ) , P. Novotný [-] - T. Sedláček [-] (85. S. Vokurka [-] ) , R. Novotný [-] (78. D. Klapuš [-] )

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - Z. Pšenička [-] , M. Fara [-] , M. Němec [-] , J. Viták [-] - F. Šťastný [-] (58. D. Varhan [-] ) , P. Pávec [-] , K. Řezáč [-] , M. Káš [-] , T. Zelenka [-] (62. M. Nekl [-] ) - J. Svojše [-] (73. L. Hlavín [-] )

ŽK: 70. T. Sedláček , 71. J. Bohoněk , 90. J. Černý - 37. K. Řezáč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reisner Jiří - HANES Tomáš, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.