2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

13.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachovic překvapivě obrala o body fotbalisty z Mirošova


Branky


0

Fotbalisté Mirošova hráli v nedělním odpoledni utkání proti vlachovické rezervě a očekával se poměrně vyrovnaný duel. To se i potvrdilo na hřišti, i když úvod zápasu patřil domácím, které poslal Zoubek do vedení. Navíc v sestavě domácích se představili i fluktuanti z A týmu Filip Macek a Tomáš Kolouch. Hosté se poté snažili o vyrovnání, to se jim ale nepodařilo. V závěru přidali domácí druhou trefu, ale Mirošovjané ještě nesložili zbraně a kanonýr Pavel Rajznauer dal kontaktní gól. Vyrovnat se již hostům nepodařilo a Vlachovjané tak získali cenný skalp svého protivníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Vlachovicích se představil Mirošov, který se stále pohybuje v popředí tabulky, i když jeho výkony už nejsou takové, jako v minulé sezoně. Chybí mu především branky Pavla Obadala, který přestoupil právě do Vlachovic. Domácí tým střídá v letošní sezoně dobré výkony s těmi horšími, je těžko tipovat, v jaké formě a také sestavě se Vlachovjané v následujícím duelu představí. Přesto si Valaši na nedaleký Mirošov věřili a do zápasu nastoupili hodně posíleni.

 

"Utkání bylo vyrovnané, soupeře jsme do šancí moc nepouštěli, chtěli jsme to s Filipem Mackem hrát po zemi. Ale hřiště nám to moc neumožňovalo a taky tam jde vidět rozdíl v různých fotbalových úrovních, nikdo tady po klucích nemůže chtít, aby trénovali 2x týdne . Ale bojovnost některých hráčů mě překvapila, to se nevidí ani ve vyšších soutěžích. Jinak utkání nebylo moc bohaté na šance. První gól vstřelil Zoubek, když chytrou teči poslal míč do branky. Druhý gól jsme přidali ve 2. poločase kdy se ve vápně uvolnil nás střídající Fojtů a zvýšil tak na 2:0. Kdyby se pár minut před koncem nepodklouzl náš levý bek, tak góla nedostaneme. Bohužel místo toho, aby odkopl míč, snažil se o kličku a na mokrém terénu se podklouzl. Toho využil hostující útočník a šel sám na naše brankáře a snížil na 2:1. Závěr zápasu jsme si už ohlídali a bereme tři body", hodnotí duel Tomáš Kolouch z Vlachovic.

 

 

"Podle mě to bylo remízové utkání. Domácí se dostali to vedení velmi šťastnou brankou, v prvním poločase byli asi  lepším týmem. Ve druhé půli jsme se snažili vyrovnat, měli jsme několik dobrých šancí, ale v koncovce jsme impotentní. Domácí přidali druhou branku a zdálo se být rozhodnuto. Ale v podstatě ihned jsme po pěkné kombinační akci vyrovnali, ale na vyrovnání nám již nezbyl čas. I přesto, že za domácí nastoupili někteří hráči z A týmu, jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem a remízu jsme měli uhrát", viděl zápas ve Vlachovicích kapitán Mirošova Pavel Rajznauer.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Tomáš Kolouch, hráč: Společně s Filipem Mackem jsme si šli zahrát poslední podzimní zápas za B tým a podařilo se nám porazit Mirošov, který patří k předním týmům soutěže. Chtěli jsme hrát na nulu, ale v závěru jsme inkasovali lacinou branku, výhru jsme ale udrželi.

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Domácí na nás vyrukovali i s hráči A týmu Tomášem Kolouchem a také s bývalým reprezentačním futsalistou Filipem Mackem, ale nám se vcelku dařilo a utkání bylo hodně vyrovnané. Stále se však trápíme v koncovce a naše kontaktní branka navíc už přišla pozdě....



Sestavy


SK Vlachovice B
T. Hověžák [-] - K. Tlusťák [-] (62. V. Fusek [-] ) , R. Zoubek [-] , J. Gbelec [-] , P. Drábík [-] (50. A. Fojtů [-] ) , F. Macek [-] , J. Pekárek [-] , J. Mikeska [-] , M. Pavlůsek [-] , T. Kolouch [-] , D. Grček [-]

FC Mirošov
F. Šenkeřík [-] - M. Kořenek [-] , P. Rajznauer [-] , D. Andrýs [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] (56. D. Ház [-] ) , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] (77. J. Tomaštík [-] ) , V. Frys [-]

ŽK: 43. J. Pekárek - 77. M. Obadal .
Hráči zápasu: R. Zoubek , J. Pekárek - P. Rajznauer , P. Holba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - URBANÍK Jaroslav (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.