Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B si z Náměště B veze vysokou porážku


Branky


0

V Náměšti se utkaly dva rezervní týmy. Hosté z Jemnicka nedokázali potvrdit roli favorita a prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Rybníček dvakrát rozvlnil hostující síť

Zápas dvou rezervních týmů byl k vidění v Náměšti, která vyválčila bod proti posledním Okříškám a posunula se v tabulce na dvanácté místo. Hosté z Jemnicka naopak nezvládli důležitý zápas ve Studenci a ztratili tak kontakt s absolutní špičkou tabulky. Oba týmy dělilo před zápasem v tabulce dvanáct bodů. Domácí vstoupili do zápasu ve velkém stylu a hned v 5. minutě se domácí příznivci mohli radovat z gólu. O ten se postaral Vojtěch Rybníček, který má již velké zkušenosti z národní reprezentace neslyšících, který hrál loni v barvách Březníku, hrající třetí třídu. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale to se jim nijak nedařilo i díky připravenému Lukáši Pokornému. Domácí si v dnešním zápase chtěli dokráčet konečně pro výhru, a tak se snažili o navýššení skóre. To se jim podařilo ve 29. minutě opět Vojtěchem Rybníčkem a domácí tak vedli 2:0, což byl pro ně velice dobře rozehraný zápas.

Hosté zápas nezdramatizovali

Po změně stran začali domácí přidávat pod kotlem a ve 47. minutě se trefil Michal Šimončič -3:0. Potom se ve 72. minutě trefil z penalty Vojtěch Rybníček a završil hattrick -4:0. V 77. minutě přidal na 5:0 Zdeněk Jonák. Až potom hosté alespoň korigovali skóre. V 80. minutě František Kříž a v 88. minutě Martin Axman upravili na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin. trenér: Musím říct, že nás Náměšť zaskočila svojí hrou a rychlostí. Soupeř přehrával naši obranu. Překvapilo nás to, očekávali jsme že si přijedeme pro tři body. Hodně špatný výkon. Hráli jsme pod své možnosti.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Šimončič [-] (70. T. Rabušic [-] ) , P. Kopuletý [-] , V. Kopuletý [-] (42. J. Musil [-] ) , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , V. Rybníček [-] , Z. Jonák [-] , J. Eliáš [-] (61. M. Křivánek [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-]

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] (47. T. Tesař [-] ) - Z. Nikrmajer [-] (80. B. Svoboda [-] ) , M. Axman [-] , S. Křivánek [-] , K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , F. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , M. Polák [-] (46. J. Kalášek [-] ) , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

Hráči zápasu: V. Rybníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - TORMOVÁ Vlasta, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.