0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B se v závěru zápasu rozstřílelo a vyhrálo


Branky


0

Jemnicko B se i díky dvěma gólům Františka Kříže dočkalo výhry v závěru zápasu a pojištění čtvrté příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Stařeč přivítala Jemnicko B v souboji dvou předních týmů. Domácím se povedla poslední dvě utkání a rádi by na dobré výkony navázali i nyní. Ovšem Jemnicko B je v probíhající sezóně velmi houževnatým soupeřem. Od začátku zápasu si domácí vytvářeli převahu a celou řadu gólových šancí. V zakončení však byli neproduktivní. Soupeř ohrožoval domácí branku pouze střelami z větší vzdálenosti. A tak osmdesát přítomných diváků se v prvním poločase žádné branky nedočkalo.

Hosté rozhodli o své výhře v závěru zápasu

Druhý poločas už byl vyrovnaný a šance si začal vytvářet i soupeř z Jemnicka a jednu z nich, po nepřesné rozehrávce domácích využil v 74. minutě František Kříž -0:1. Od té doby začali domácí hrát jen na tři obránce, ale posílení útoku nevedlo ke kýženým brankám ani větším příležitostem. Naopak soupeř ještě dvakrát využil  otevřené obrany ke skórování. V 81. minutě přidal svoji druhou branku v zápase František Kříž -0:2 a účet utkání pak podtrhl v 85. minutě Martin Axman -0:3. Zápas byl tedy o produktivitě a v té byl soupeř z Jemnicka lepší, přestože šancí si vypracoval méně, výrazně zvítězil. V týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon, tradičně v obraně až do zmíněné branky dominoval Vodička a návrat do základní sestavy dobrým výkonem podpořil Zejda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Od začátku zápasu jsme si vytvořili převahu a celou řadu gólových šancí. V zakončení jsme však byli neproduktivní. Soupeř ohrožoval naši branku pouze střelami z větší vzdálenosti. V našem týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon, tradičně v obraně až do zmíněné branky dominoval Vodička, návrat do základní sestavy dobrým výkonem podpořil Zejda.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] (60. M. Pislcajk [-] ) , J. Zejda [-] (87. V. Smejkal [-] ) , R. Ježek [-] , T. Zsihovics [-] , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Kopr [-] (86. B. Svoboda [-] ) , M. Axman [-] , Z. Nikrmajer [-] , P. Nevrkla [-] , M. Hošek [-] , F. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 46. M. Bříza , 63. M. Vodička , 82. R. Ježek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - VRZAL Vlastimil, KAŇKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.