1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B je po prohře poslední


Branky


0

Výhra Rokytnice v Náměšti B znamená udržení Rokytnice na vedoucí příčce a pád na poslední místo Náměště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí alespoň snížili

Náměšť B byla v úvodních třech kolech neporažena, ale v následujících třech zápasech už nezabodovala. Rokytnice se naopak po zaváhání Studence vyšvihla na vedoucí příčku, kterou by rády udržely i po tomto zápase. Rokytnice v pozici lídra tabulky začala velmi dobře a po několika příležitostech se dostala ve 23. minutě do vedení zásluhou Adama Štefánka -0:1. A o chvíli později bylo ještě v táboře hostů mnohem veseleji. Hosté se totiž brzy propracovali až k pokutovému kopu, který dokázal proměnit kanonýr Rokytnic Marián Vahila, pro kterého to tak byla již osmá branka sezóny a tím průběžně vedoucí příčka v tabulce střelců -0:2. Domácí borci se ale nevzdali a do poločasu vykřesali jiskřičku naděje, kdy se ve 33. minutě prosadil  Michal Sobotka a stanovil tak poločasový výsledek na 1:2 z pohledu domácích.

Hosté si v pohodě dokráčeli pro tři body

Ve druhém poločase hosté na svého soupeře vlétli s touhou brzy rozhodnout utkání a to se jim náramně povedlo.V 50. minutě se totiž přihlásil ke slovu opět kapitán hostů Marián Vahila, o jehož střelecké kvality se Rokytnice mohou v těchto zápasech opřít a k osmé brance rázem přidal i devátou, která tak znamenala opět dvougólové vedení hostů. Na to už ale domácí nedokázali reagovat a v 69. minutě naopak inkasovali další branku, kterou Marek Jičinský definitivně zlomil domácích odpor a v pohodě dokráčel ke třem bodům za výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dvořák Radek, vedoucí: Po celé utkání jsme byli lepším týmem. Před koncem prvního poločasu jsme měli výpadek, kdy soupeř snížil na rozdíl jediné branky a mohl vzápětí i vyrovnat, ale od druhé půlky jsme začali opět hrát a vítězství si pojistili.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - M. Lokaj [-] (60. J. Musil [-] ) , R. Juřena [-] , J. Eliáš [-] (79. J. Pospíšil [-] ) , P. Kučera [-] (68. M. Stachovič [-] ) , M. Preisner [-] , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] , Z. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , L. Vrba [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , J. Bílek [-] (54. D. Kašiár [-] ) , J. Syrový [-] , J. Veleba [-] (65. M. Jičinský [-] ) , D. Jičínský [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] (76. F. Vejmelka [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , O. Dalecký [-]

ŽK: 25. Z. Sobotka , 45. P. Kučera , 53. V. Kopuletý - 34. M. Štork .
Hráči zápasu: L. Hobza , M. Vahila , A. Štefánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBA Michal - KLEIN Dušan, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.