0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si veze pěknou výhru z Jemnicka B


Branky


0

Nečekané vítězství si odvezli fotbalisté Chlístova z Jemnicka, a to díky jediné vstřelené brance

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Ve čtvrtém kole podzimní části soutěže hrál Chlýstov mistrovské utkání ve Vratěníně s mužstvem Jemnicko "B". Na domácích bylo vidět, že by již od začátku chtěli diktovat tempo hry. Toto  jim však hosté neumožnili, zejména aktivitou při napadání a disciplinovanou hrou v zadních řadách. Donutili  domácí hráče vyprodukovat několik nepřesných přihrávek a dostali  je tak do nejistoty. Vzhledem k těmto skutečnostem se hrál první poločas vyrovnaný zápas. Diváci však viděli i několik šancí na obou stranách, kdy oba brankaři museli předvést několik perfektních zákroků a drželi tak čisté konto. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového skóre.

Za hosty rozhodl Lukáš Smolík

Druhý poločas začal ve stejném stylu a tempu jako první. V první desetiminutovce si obě mužstva vypracovala náznakové šance, které však nedokázala využít. V  probíhající 58. minutě vyslal Lukáš Smolík z hranice velkého vápna lobovaný balón směrem na soupeřovu branku. Při tomto brankař domácích vyprodukoval fatální chybu, míč neudržel v rukavicích a tento našel cestu do soupeřovy branky -0:1. Trochu se štěstím  se tedy ujali hosté vedení. Od tohoto okamžiku domácí přidali na obrátkách, začali více kombinovat a vytvořili si tlak na soupeřovu branku. Jejich kombinace končila ve většině případů před hranicí pokutového území a k zakončení se dostávali pouze náznakově, nebo po zahrávání rohových kopů. Tyto akce však s přehledem likvidoval bezchybný Jiří Mastný v hostující brance. Domácí zahrávali také tři volné přímé kopy ze střední vzdálenosti, ale jejich exekutoři měli řádně vychýlenou mušku a jejich střely končily daleko mimo branku.  Tento jejich styl hostům vyhovoval a byli to oni, kdo mohl zápas pojistit. V průběhu posledních dvaceti minut se dostali hosté do třech vyložených šancí po brejkových situacích, kdy je však nedokázali využít. Svoje vyložené šance, kdy se ocitli sami pouze proti domácímu golmanovi  nevyužili Lukáš Rygl, Miroslav Svoboda ani Kuchařík Tomáš.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: V první půli jsme byli lepší, ale hosté byli po celý zápas důraznější a hbitější. Rozhodla naše hrubá chyba. Jinak to ale byl remízový zápas.

SK Slavia Chlístov
Novák Rostislav: Z Vratěnína jsme si tedy odvezli tři velmi cenné body za jednobrankové vítězství. Pochvalu za předvedený výkon mají všichni hráči našeho mužstva, kteří v utkání nastoupili a to zejména za disciplínu, plnění všech obranných povinností a zejména bojovnost. Je třeba však podotknout že excelentní výkon podali zejména Jiří Mastný v naší brance a v zadních řadách Zbyněk Nováček s Michalem Kuchaříkem.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - M. Axman [-] , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] (67. P. Nevrkla [-] ) , L. Chalupa [-] (77. J. Kopr [-] ) , M. Hošek [-] , Z. Nikrmajer [-] (62. J. Kalášek [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] (46. J. Křivánek [-] ) , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - M. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] (46. M. Svoboda [-] ) , D. Brestovský [-] (78. M. Patočka [-] ) , Z. Nováček [-] - J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , L. Smolík [-] , L. Hrbáček [-] , T. Kuchařík [-] - L. Rygl [-] (88. M. Granát [-] ) -

ŽK: 67. M. Sevelda - 62. L. Hrbáček , 67. M. Rygl , 89. M. Svoboda , 91. M. Kuchařík .
Hráči zápasu: M. Sevelda , B. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - JEDLIČKA Aleš (N), JOBBAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.