2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B si s Chlístovem body rozdělila


Branky


0

Dělbou bodů skončil zápas v Náměšti, když oba poločasi skončily stejným výsledkem 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Juřena poslal v první minutě domácí do vedení

Domácí začali utkání velice dobře a hned v první minutě šli do vedení gólem Radka Juřeny, který se ze střední vzdálenosti trefil přesně k tyči -1:0. Tato branka domácí hráče nakopla a tito si utvořili v první čtvrthodině převahu. Vytvořili si několik brankových příležitostí. Belvončík však v brance Chlístova  podržel hosty perfektními zákroky. Po tomto náporu začali hosté vyrovnávat hru a začali být domácím rovnocenným soupeřem. Od dvacáté minuty již diváci viděli šance na obou stranách. V probíhající šestadvacáté minutě našel Michal Rygl ideální přihrávkou Martina Patočku a tento srovnal skóre -1:1.  Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo jenom díky oběma bezchybným golmanům.

Na začátku druhého poločasu padly dvě branky, poté již střelci mlčeli

Druhý poločas začali hosté lépe jako první poločas a v prvních minutách domácí zatlačili na jejich polovinu. Toto se jim vyplatilo a Lukáš Smolík v devětačtyřicáté minutě poslal chlístovské barvy do vedení -1:2. Dlouho se však z vedení neradovali, protože o tři minuty později opět ze střední vzdálenosti vyslal střelu na hostující branku Sobotka Zdeněk, na kterou byl Belvončík opět krátký a skóre bylo opět srovnané -2:2. Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala,  byly k vidění šance na obou stranách. Ale vzhledem k tomu, že ani jeden z golmanů již neinkasoval, první utkání skončilo dělbou bodů. Vzhledem k průběhu hry a předvedeným výkonům je remíza v tomto utkání spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Kopuletý Alois: Dnes byla k vidění asi spravedlivá remíza. Zápas byl herně vyrovnaný.

SK Slavia Chlístov
Novák Rostislav: Vzhledem k průběhu hry a předvedeným výkonům je remíza v tomto utkání spravedlivá.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - P. Blažek [-] (20. M. Anna [-] ) , M. Křivánek [-] (46. M. Stachovič [-] ) , R. Juřena [-] (56. J. Musil [-] ) , J. Pospíšil [-] (78. L. Vrba [-] ) , Z. Sobotka [-] , Z. Jonák [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , V. Kopuletý [-] (64. T. Rabušic [-] ) , M. Bednář [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - T. Kuchařík [-] (68. D. Brestovský [-] ) , L. Hrbáček [-] , M. Patočka [-] (83. T. Žampa [-] ) , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] (71. A. Auer [-] ) , L. Smolík [-] (62. Z. Šaman [-] ) -

ŽK: 87. M. Lokaj - 18. J. Uhlíř , 69. L. Rygl , 72. M. Rygl .
Hráči zápasu: Z. Sobotka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KAŇKA Josef, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.