Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:00

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Obrataň prodloužila vítěznou sérii, tentokrát přetlačila rezervu kamenického Slovanu


Branky


0

Další vítězný špíl mají za sebou fotbalisté Obrataně. Po cenných skalpech Maratonu či Nového Rychnova Obratanští tentokrát ovšem měli namále, rezerva Kamenice nad Lipou totiž po celý zápas kladla tuhý odpor. Kameničtí zápas výborně rozehráli, těsně před koncem poločasu však zbytečně inkasovanou brankou vrátili soupeře do hry. Druhá půle již vyzněla lépe pro hosty z Obrataně, kterým tři body vystřelil v závěru zápasu zkušený Lukáš Vlach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali během první půle slibný náskok, gól do šatny však vrátil hosty do hry

Kamenice byla od úvodních minut lepším týmem. Solidní kombinační hra přinášela pro domácí tým několik zajímavých možností, které dokázala hostující obrana zneškodnit, nebo domácí netrefili bránu. Od patnácté do pětadvacáté minuty se hra vyrovnala, ale na konci této pasáže postupovali domácí do přečíslení zakončující Houser však nechal vyniknout brankáře Kalinu. Z následujícího rohového kopu se dostal k odraženému míči opět Houser a střelou k tyči poslal domácí do vedení.

I nadále měli domácí více ze hry, ale i hosté dokázali občas zahrozit, především ze standartních situací. Dvě minuty před koncem poločasu se dostal k odraženému míči Zahradník a hlavičkou do odkryté brány poslal domácí do dvoubrankového vedení. Prakticky vzápětí ale hosté snížili, když Ira chtěl poslat míč k brankáři Macháčkovi, toto ale vystihl hostující Flígr, jenž postupoval sám na brankáře a v pohodě snížil stav zápasu na rozdíl jedné branky.

O importu bodů do Obrataně rozhodl v závěru zápasu Lukáš Vlach

Začátek druhého poločasu domácí prospali a hosté dokázali rychle vyrovnat. Další možnost chytil domácí brankář. Od šedesáté minuty byla Kamenice opět aktivnější. Do velké šance se dostal Houser, jeho střela ale minula branku. Dobrou příležitost měl i Józa a o chvíli později také Spěváček branku ale přestřelil. Patnáct minut před koncem musel pro zranění odstoupit hostující hráč a Obrataň tak hrála pouze o desíti. Další velká šance domácích skončila mimo tři tyče. Zákonitě tak přišel trest. Hostující hráč poslal pas za obranu Kamenice na volného Vlacha, který postupoval sám na bránu a střelou k tyči poslal hosty do vedení. V devadesáté minutě se dostal do stoprocentní šance domácí Patrik Macháček, jeho střelu ale tečoval hostující hráč a brankář Kalina dokázal následně míč vytěsnit nad bránu.  Hosté si tak odvezli z Kamenice tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Je to pro nás hodně nepovedená sezona. Na soupeře jsme vlétli. Jako klasicky nás ale zradila koncovka. Takové možnosti prostě musí končit brankou. Hostům jsme naopak přímo nabídli šance, ze kterých také dali branky. Soupeře jsme měli na lopatě, sami jsme si tento zápas prohráli. Když dokážeme ztratit doma dvoubrankové vedení a necháme si dát rozhodující branku od soupeře, který hraje v deseti, tak je to minimálně na zamyšlení.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , A. Schober [-] , O. Šuranský [-] (46. P. Klusáček [-] ) , D. Růžička [-] (79. J. Pfaur [-] ) - J. Houser [-] , V. Spěváček [-] , T. Zahradník [-] (46. M. Dejmek [-] ) , J. Ira [-] (63. P. Macháček [-] ) - J. Vávra [-] , O. Joza [-] (86. P. Šiška [-] )

SK Obrataň
J. Kalina [-] - F. Hovorka [-] , L. Melichar [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] (46. J. Puchner [-] ) , P. Fišer [-] (46. F. Jílek [-] ) , P. Čekal [-] , P. Kudrnáč [-] (46. T. Lhotský [-] ) , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

ŽK: 52. V. Spěváček , 60. J. Vávra , 90. L. Hadač .
Hráči zápasu: T. Zahradník - L. Vlach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - FILÍPEK Tomáš (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.