Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

9.0

Slavíkova branka rozhodla, Plačkov zabodoval


Branky


0

Nezvykle na umělé trávě v Humpolci, kterou budou Plačkovští do konce sezóny využívat jako svůj azyl, přivítali domácí nepříjemného soupeře z Obrataně, který do Humpolce rozhodně nevyrazil na výlet, ale naopak vybojovat body. To samé lze ale říci i o hráčích Plačkova, kteří chtěli navázat na týden staré vítězství v Jiřicích a tak se očekával bojovný a vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Od prvních minut se projevovaly především pevné obrany obou týmů, které ve vytvoření gólové šance soupeřovým útočníkům zdatně bránily. Do první velké šance se tak až po čtvrthodině hry dostal hostující Daniel Kudrnáč, jehož střele však chybělo lepší umístění a brankař Novotný ji reflexivním zákrokem vyrazil na roh. Ten si od této chvíle na nedostatek zásahů nemohl stěžovat. Chvíli na to totiž dostali výhodu přímého kopu znovu hráči Obrataně. Přímý kop Hovorky ale domácí brankař srazil na břevno a hbitým zákrokem konečky prstů si poradil i s navazující přízemní střelou k tyči. To bylo ze strany Obrataně na dlouhou dobu vše. Utkání totiž začli dominovat domácí. Ti se svými rychlými útoky po stranách pokoušeli ohrozit soupeřovu bránu, ale bez přesnějšího střeleckého pokusu. Uběhla 30. minuta a Plačkov se konečně dočkal. Pohlednou kombinaci Tomáše Kellera a Jiřího Slavíka zakončil druhý jmenovaný kličkou hostujícímu brankaři a pohodlným závěsem do prázdné brány. Domácí ve svém úsilí přidat další gól rozhodně nepolevovali, už po chvíli to mohlo být o dva góly, prudkou přihrávku ze strany na dlouhou nohu T. Keller zakončil daleko mimo bránu. To bylo v prvním poločase vše.

 

 

Skóre už se neměnilo

Do toho druhého vstoupili lépe domácí, vytvářeli si dostatek šancí, tu největší zazdil R. Zemek, kdy samostatný nájezd 1 na 1 zakončil do náručí brankaře Kaliny. Ten se vyznamenal i proti dalším plačkovským pokusům o vstřelení potvrzujícího gólu a držel naděje Obrataně na vyrovnání. K tomu ale už nedošlo, protože s nakopávanými míči si pevná plačkovská obrana zvládla poradit. Domácí si tak připsali druhé jarní vítězství, kterým potvrdili, že pod novým trenérem se jim zdá se velice daří.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Chtěli jsme proti silné Obratani bodovat a to se nám perfektně povedlo. Důležitou roli v tomhle zápase určitě zahrál povrch. Bylo znát, že umělá tráva agresivnímu stylu hostů neseděla, určitě nehráli to, na co jsou od nich všichni zvyklí a co jim funguje. Úvodní tlak soupeře jsme přežili. Chvíli na to Jirka Slavík po parádní akci vstřelil gól a od té chvíle už jsme vzadu Obrataň k ničemu velkému nepustili. Zatím se nám daří, hlavně vzadu jsme udrželi druhý čistý konto za sebou, tak věřim, že na to navážeme i o víkendu doma s Božejovem.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - PALÁN Adam (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.